Rejser Stort og småt

Kimic on Tour flytter ind

Der kommer til at ske nogle ændringer her på Helt ude Vestpå. Min rejseblog Kimic on Tour flytter ind. Jeg har besluttet mig for at slå bloggene sammen, så jeg kun skal bruge energi på én blog fremover. Jeg flytter indlæggene fra rejsebloggen over lidt af gangen, så det kommer til at tage noget tid før alt er på plads.

Vores rejseaktivitet har jo stået på standby her i 2020, hvilket har været medvirkende til min beslutning. Lysten til at drive en ren rejseblog er der ikke rigtig mere, – jeg tror måske lysten har været drevet af forventningerne om de næste fede rejser vi havde planer om.

De første 5 rejseblogindlæg er nu flyttet ind her. De kommer alle sammen som udgangspunkt til at bo under datoen den 02.09.2019. Grunden til det er, at indlæggene er fra før Helt ude Vestpå så dagens lys, derfor synes jeg ikke de skal sættes ind imellem de eksisterende indlæg her.

Fra Dublin til Galway med stop ved Clonmacnoise

Det første indlæg er fra vores roadtrip i Irland. Har I lyst til at læse det kan I finde det HER.

På tur i Troodosbjergene på Cypern

Det andet indlæg er fra en dejlig ferie på Cypern. Indlægget finder I HER.

Mystiske betagende Inishmore og Dun Aengus

Det 3. indlæg er fra Aranøerne, som ligger ude i Atlanterhavet. Vi besøgte øerne på vores roadtrip i Irland. I kan læse om øerne HER.

En dag i smukke Prag

Mange af jer har sikkert været i Prag. I det 4. indlæg kan I læse om, hvad vi oplevede på vores første dag dernede. I finder indlægget HER.

Idyllisk Valldemossa, Chopin og Santa Catalina Thomas

5. indlæg er fra vores absolutte yndlingsø, smukke Mallorca. Vi har været der mange gang, for øen har virkelig meget at byde på. I indlægget, som I lan læse HER kan I læse om vores besøg i smukke Valldemossa.

Jeg håber I vil byde Kimic on Tour velkommen, og at I har lyst til at læse om vores rejser. Allerede nu kan jeg løfte sløret for, at der blandt de næste indlæg, der bliver flyttet over er mere fra Irland, Cypern, Mallorca og Prag. Det sidste sted er en overraskelse.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  november 18, 2020 at 9:15 am

  Det var da en god ide, Kirsten. Jeg kan godt forstå, at du ikke vil drive to blogs. Ja, desværre har vi ikke kunne rejse i 2020 og jeg har fuld forståelse for, at du ikke har lysten til rejsebloggen. Det er svært at være motiveret, desværre.

  Held og lykke med beslutningen.

  /Annette

  • Reply
   Kirsten
   november 18, 2020 at 11:08 pm

   Mange tak, Annette 🙂

   Ja, det kniber med motivationen til at fortsætte bloggen lige nu. Jeg sletter den ikke, og det er da også muligt at jeg på et tidspunkt starter den op igen, for rejsesituationen skulle jo gerne blive bedre på et tidspunkt. Det er træls at vi ikke kan komme afsted, men det kan jo ikke være anderledes lige nu.

   Tak for dit besøg Annette 🙂

   /Kirsten

 • Reply
  Venterpaavinblog
  november 29, 2020 at 6:00 am

  Åh, man får straks helt rejsefeber! Elsker den type indlæg.

  • Reply
   Kirsten
   december 1, 2020 at 11:39 pm

   Åhh..ja, rejsefeber det tror jeg mange aF os lider lidt af for tiden. Dejligt at du kan lide indlæggene, – der er flere på vej 😉

   Tak for besøget 🙂

Leave a Reply