Stort og småt

En tand for optimistisk

Blokhus
Blokhus

Blokhus

Jeg har været en tand for optimistisk, sagen er nemlig den, at jeg lod mig inspirere af søde Catarina, som har bloggen catarina.dk. For et par måneder siden gav hun sig selv den udfordring at skrive 30 blogindlæg på 30 dage.

Det var en fed udfordring, som hun gennemførte med bravour – hatten af for det. Vel vidende at jeg sandsynligvis ikke ville gennemføre sådan en udfordring, blev jeg alligevel enig med mig selv om at tage udfordringen op. Gennemførte jeg ikke, så pyt med det, verden ville jo ikke gå under af den grund.

Min udfordring til mig selv blev, at jeg skulle skrive et blogindlæg hver dag i juni måned. Jeg nød at skrive daglige indlæg, og det gik nemt i starten, hvor vi blandt andet var på sommerhusferie i Nordjylland. Derefter kan jeg godt se, at jeg faldt noget af på den, og en del af indlæggene begyndte at blive lidt tyndbenede. Så meget oplever vi altså heller ikke her på matriklen.

Derfor endte det også med, at indlægget fra den 17. juni blev det sidste i juni måned. Det var sjovt mens det stod på, men jeg måtte erkende, at jeg havde været en tand for optimistisk. Jeg kunne sagtens have skrevet en masse indlæg med hundeemner, men jeg er ikke sikker på det er det, der interesserer størstedelen af jer, der følger med mest. Så hellere stoppe mens legen er god.

Hvis der er nogle af jer følgere, der kunne tænke sig at tage udfordringen op, så læser jeg gerne med.

Nu har vi så en ny frisk måned foran os, det bliver spændende var juli har at byde på. Så længe tingene stadig er ustabile, har vi bestemt os for ikke at lave ´nogle vilde ferieplaner. Vi bliver herhjemme og hygger, eller tager ud på småture.

Har I nogle spændende ferieplaner i juli måned?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  juli 2, 2020 at 8:39 am

  Det var også lidt af en udfordring, Kirsten. Jeg hopper ikke på den udfordring selvom jeg egentligt godt kan lide, sådanne udfordringen men det er for vildt. Et indlæg med billeder og alt, kan for mig tage op til 6-8 timer at skrive. Så at skulle skrive et hver dag, er ikke en mulighed.
  Nej, vi har ikke nogle ferieplaner i juli, vi skal arbejde. Vi plejer aldrig at holde ferie om sommeren, der dækker vi af for dem som har ferie. Til gengæld skal vi have ferie i september. Vi har indtil videre kun planlagt en tur til Sønderjylland og afventer lidt endnu hvad vi ellers skal.

  Småture rundt i Danmark, lyder dejligt 🙂

  /Annette

  • Reply
   Kirsten
   juli 2, 2020 at 9:32 pm

   Enig, et indlæg tager nemlig lang tid, inden man er helt færdig med alt hvad der følger med. Det var faktisk sjovt, så længe der var noget at skrive om, men som sagt løb jeg tør for ideer.
   Vi plejer også først at rejse i sensommeren, men i år er jeg ikke helt sikker på at det er trygt at rejse udenlands. Danmark er jo også så dejlig, så det er egentlig synd, hvis vi ikke støtter op og lægger vores penge her i landet.

   Tak fordi du kiggede forbi, Annette 😀

 • Reply
  Catarina
  juli 3, 2020 at 5:45 pm

  Ja, det holdt også lidt hårdt med det og jeg var bestemt heller ikke sikker på jeg gennemførte men som du skriver, så gjorde jeg. Og nu, efter den udfordring er jeg tilbage på bloggeri-sporet, hvilket også var grunden til udfordringen.
  Jeg ville bestemt ikke have noget i mod at læse flere af dine hundeindlæg, dem synes jeg også er ret så hyggelige og er med til at beskrive jeres hverdag. Så kom bare med dem.
  Du ønskes en dejlig weekend Kirsten … ja og selvfølgelig også til mand og hund 😉

  • Reply
   Kirsten
   juli 5, 2020 at 9:55 pm

   Jeg er glad for at du er back on track med bloggeriet, det er nemlig hyggeligt at læse med ovre hos dig 🙂

   Tak for besøget – jeg håber I hygger jer og får noget god vin i Frankrig 😀

Leave a Reply