Stort og småt

Fire måneder er lang tid

Fire måneder er lang tid. Ca. så lang tid er det siden mit sidste indlæg her på bloggen. Jeg har virkelig savnet at blogge, men overskuddet har ikke rigtig været der. Vi har haft travlt med rigtig mange forskellige ting, som har krævet min fulde opmærksomhed. Der har bl.a. været en del fede tests for Seniortestfamilien, nogle af dem fortæller jeg om senere.

B. og jeg har haft 35 års bryllupsdag. Jeg er tror ikke, der var mange, der havde troet på at vi ville holde sammen så længe. Vi er heldigvis enige om, at vi tager de næste mange år sammen også. Nu er det jo ikke en “rund” bryllupsdag, men vi vi havde da en del gæster, som blev nogle dage – nu de alligevel var her.

Sommerferien har vi også fået styr på. Vi har aldrig rigtig udforsket Lolland, Falster og Møn, men det kommer vi til nu, for vi har har lejet et fint lille hus på Bogø. Gennem årene har vi rejst rigtig meget i udlandet, hvilket også ses på de indlæg der er flyttet ind ovre fra rejsebloggen. Jeg er langt fra færdig med at flytte indlæg over, men det tager jeg hen ad vejen. Lige p.t. er vi lidt mættede af at rejse udenlands. Efter vi har fået Aiko har vi mest lyst til at holde ferie her i Danmark. Der er jo også rigeligt med skønne steder her i landet, så der er nok at tage fat på.

Jeg er blevet ambassadør for Sundtakeaway, så vi modtager en måltidskasse derfra en gang om måneden. Det er super nemt, for maden er lavet i forvejen og bare skal gøres helt færdig i ovnen. Man vælger selv mellem flere retter og til hvor mange personer man gerne vil have en måltidskasse. Jeg fortæller selvfølgelig mere om konceptet m.v. Så kan I også se nogle af de retter vi allerede har prøvet. – Men spørg endelig, hvis I er nysgerrige efter at vide mere allerede nu.

Det var alt for nu, jeg ville egentlig også bare lige tjekke ind og sige hej. Jeg forventer, at der kommer til at ske lidt mere her på bloggen fra nu af. Der kommer i hvert fald ikke til at gå fire måneder igen, før mit næste indlæg .-D

Håber vi ses!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply