Stort og småt

Sikke en gyser

Det kommer nok som en overraskelse for de flest af jer, at jeg interesserer mig temmelig meget for politik. Jeg har derfor også set frem til folketingsvalget med stor spænding. I dag er så dagen, hvor krydset skal sættes, og det har jeg glædet mig til, når nu tingene er som de er.

Jeg har faktisk været rigtig træt af tonen, både på de sociale medier og blandt nogle af politikerne, denne gang. Jeg håber virkelig, at alle de negative mennesker, der øser deres ukvemsord ud over andre, kan finde ja-hatten frem, og huske deres – forhåbentlig – gode opdragelse, nu hvor valget er ved at være overstået.

Vi stemte, da vi var på vej på vores formiddags-skovtur. På det tidspunkt er der næsten ingen kø på vores valgsted, så det er lynhurtigt overstået.

På sådan en valgaften bliver vi hængende oppe, til alle stemmer er talt op, så vi kan holde skarpt øje med, hvordan det går med den side af folketingssalen vi støtter. Men sikke en gyser det har udviklet sig til. Nu håber jeg bare, at den nye regering, der bliver dannet, kan få noget arbejdsro, så der kan laves nogle gode resultater for hele Danmark.

Hvordan med jer, fik I sat jeres kryds i dag? Var I i tvil om, hvor krydset skulle sættes denne gang? Jeg var ikke i tvivl….

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply