Stort og småt

Så er der taget hul på januar 2024

Så er der taget hul på januar 2024, for mange betyder det en frisk start. Sådan har jeg det også selv, lidt i hvert fald. Nytårsforsætterne har jeg droppet for mange år siden, jeg kan alligevel ikke holde dem. Derfor kan der jo godt være nogle ting man ønsker sig for det nye år.

Igen i år var vi taget i sommerhus hen over nytåret. Denne gang var vi i Bjerregård, lidt nord for Nymindegab. Vi havde en stille og rolig nytårsaften, – bare os to og Aiko – præcis som vi allerbedst kan lide det. Nytår siger os ikke så meget, det vigtigste for os er, at Aiko er tryg og har det godt, når der fyres af. Vi får selvfølgelig lidt godt at spise, en god flaske vin, og lidt bobler m.v. mens Dronningen holder nytårstale og ved årsskiftet. Og sikke en bombe Dronningen sprang – wauw. Jeg kan sagtens forstå, at hun vælger at overlade roret til Frederik og Mary. Mon ikke de kommer til at gøre det godt, når de lige finder deres egne ben i rollerne. Det tror jeg de gør.

Den 1. januar sad vi længe over morgenkaffen. Her kom vi til at snakke om året der er gået, og året der lige er startet. Vi har ikke en masse forkromede planer for 2024. Noget vi var inde på var, at det kunne være hyggeligt med endnu flere gode oplevelser i 2024. Det er slet ikke nødvendigt med store og vilde oplevelser. Der må rigtig gerne være nogle små mikroeventyr imellem. En anden ting der ville være hyggeligt var, hvis vi blev bedre til at fejre de små ting. Bare lidt, – igen behøver det ikke være med noget stort og vildt.

Vores første “lille” ting,  der allerede er fejret, er vores 36 års kærestedag. Det plejer ellers at være noget vi springer let og elegant hen over. Vi havde en hyggelig dag, og det er det vigtigste.

Alt i alt så kan 2024 bare komme an – vi er super klar…..

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin Abildhauge
  januar 20, 2024 at 8:37 am

  Et meget forsinket godt nytår til dig/jer.
  Det er så skønt i Bjerregård, har mange skønne oplevelser fra de område, især fra barn- og ungdommen, da både nogle forældre til mine venner, og mine flere af mine forældres venner havde sommerhus i det område. Har så ikke været der som voksen.
  Jeg var i et hjem med både børn og hunde, hver var ingen berørte af fyrværkeriet, selv da kl. blev 24.00. Vi stoppede festen der, da børnebørnene var trætte, og min datter skulle på job 1. januar. Jeg cyklede hjem midt i alt fyrværkeriet. Hvor var det en smuk oplevelse.
  Det bliver spændende hvad ultimo januar og de øvrige 11 mdr. af 2024 byder på, både personligt, i Danmark og ja hele verden. Håber på fred, empati, nærhed. Eller

  Forbundne, Forpligtet, For Kongeriget Danmark

  • Reply
   Kirsten
   januar 21, 2024 at 11:56 pm

   Tusind tak, Karin, også forsinket godt nytår til dig og dine.
   Helt enig, der er skønt i Berregård. De senere år har vi været i Houstrup hen over nytåret, der er også dejligt. Det lyder som om du har haft en dejlig nytårsaften med alt hvad der hører sig til. Hvis det ikke havde været for nogle naboer, som går totalt amok med fyrværkeri, så var vi blevet hjemme. Aiko er ikke bange for fyrværkeriet, men det er vi sikre på han bliver, hvis han bliver udsat for deres “tosserier”. Det er så slemt, at de har besøg af politiet hvert eneste år, så det er ikke noget der går stille for sig. Vi nyder roen og freden og den dejlige natur, når vi tage op langs vestkysten i stedet for.

   Ja, det bliver spændende, hvad 2024 har at byde på. Mit håb er masser af kærlighed, omsorg for hinanden og fred i verden – eller i det mindste ikke mere ufred end der allerede er.

   Tak fordi du kiggede forbi.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply