Hverdagen Stort og småt

Farvel februar og goddag forår

februar størstemusen

Så er det tid til at sige farvel februar og goddag forår. Februar har været en mærkelig måned, så jeg har det helt fint med, at den er overstået. Der er specielt to emner, der har fyldt meget i februar måned. Det ene har været vejret, det andet har været Coronavirussen.

Normalt elsker jeg at komme ud på mine 3 daglige gåture, men hvor k..t, hvor har jeg været træt af, at jeg har været nødt at krybe i regntøjet stort set hver eneste gang. På grund af de store mængder regn har vi været nødt til at aflyse forskellige udendørs ting. Forhåbentlig kan vi rykke nogle af dem længere hen på foråret.

Coronavirussen har man jo heller ikke kunnet undgå at høre om. Det er ikke fordi jeg går og er specielt nervøs for at blive smittet. 14 dages karantæne skal vi såmænd også nok overleve her i huset, men alt efter udviklingen, tænker vi da lidt på, om vores påskeferie til Tyskland kan komme til at hænge i en tynd tråd. Det vil ærlig talt ikke være specielt fedt at blive sat i karantæne på et hotelværelse i Dresden i 14 dage, men nu skal man jo ikke tage sorgerne på forskud.

Hvordan har februar så været?

Egentlig har måneden været rimelig rolig, blandt andet på grund af de aflysninger, som jeg nævnte før samt en forstuvet fod. Men lidt er der da alligevel sket, jeg nævner lige et par af tingene:

Frokostbuffet på restaurant Spisestuen


Der er lige levnet en plads til den lune flæskesteg, som var på vej fra køkkenet

Jeg har været til en super hyggelig frokostbuffet på restaurant Spisestuen. God, gammeldags dansk mad sammen med en masse søde mennesker, så kan det ikke blive meget bedre.

International pandekagedag

Pandekager in the making

Det har været international pandekagedag, og det blev fejret med et bjerg af pandekager til hele familien, eller i hvert fald dem der ikke havde andre planer. Pandekager kan man jo altid spise.

Størstemusen fyldte 8 år

Verdens dejligste størstemus, bare få timer gammel

Størstemusen fyldte 8 år, og blev fejret efter alle kunstens regler, præcis som hun fortjener. Hun blev født en dag, hvor jeg var i dagvagt, så personalet på fødegangen ringede over til mig og sagde, at nu var det lige før, hvis jeg ville komme over og sige hej. Hvor heldig har man lov til at være?! Det var STORT!

Hurra for Ipren og Pamol

Jeg havde et uheld, hvor jeg røg på r…n på en våd rulletrappe ned til parkeringskælderen i Bilka. Det var en rigtig ØV-oplevelse, som selvfølgelig blev overværet af en masse mennesker. Det ville have været dejligt, hvis nogen havde gidet at ulejlige sig med at hjælpe mig på benene igen, i stedet for at stå og grine. Om ikke andet har jeg da i det mindste bidraget til noget af dagens underholdning. Faldet resulterede i en forstuvet fod, et forvredet knæ og en forslået skulder. Hurra for Ipren og Pamol.

Det var lige et par af eksemplerne på, hvad februar har budt på.

Nu glæder jeg mig til, at finde ud af, hvad vi kan forvente os af marts og foråret, – jeg er klar.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  marts 4, 2020 at 7:59 am

  Ej, du holdt pandekage-dagen. Det fik vi ikke gjort. Til gengæld så får vi ofte pandekager i weekenden 🙂 kh. Birgitte

  • Reply
   kimic1
   marts 4, 2020 at 2:22 pm

   😀 Ja, vil elsker pandekager, så selvom vi jævnligt får pandekager, så syntes vi det var værd at benytte sig af dagen og invitere dem fra familien, der kunne komme, til lidt hygge 😀

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply