Esbjerg Familie Livsstil Stort og småt

Mandagsmood #1

Mandagsmood – ja, jeg kunne også have skrevet Ugen der gik, men Mandagsmood lyder bedre, synes jeg. Der er nu noget særligt med mandage, lidt ligesom Nytår. Jeg ved ikke med jer, men jeg har tit sagt til mig selv, at fra på mandag, der ….. Det er en god dag at viske tavlen ren og starte på noget nyt.

Det med at starte på noget nyt er lige præcis, hvad jeg er ved at gøre her, ved at begynde at lave Mandagsmood indæg en gang imellem. Ugen der er gået har nemlig været en rigtig dejlig én af slagsen.

Vi har haft besøg af Claus og Maja et par dage. De kom i mandags. Maja havde aldrig være inde på Esbjerg Streetfood, så vi havde aftalt på forhånd, at vi ville spise der mandag aften. Det passede mig fint, så jeg ikke skulle stå i køkkenet og kokkerere med min ømme ryg/hofte.

Pizza, Pita og Butter chicken og lidt godt at drikke til, kan nu også noget. Vi snakkede lidt frem og tilbage, om vi skulle blive og have dessert, eller gå hen på Gelato di Natura og finde noget lækkert. Gelato di Natura løb med sejren.

B. og jeg har været der en del gange, men det var første gang for Claus og Maja. De var ret imponerede over stedet og isdesserterne, så det var et godt valg at gå derhen. Og så gik det ellers hjemover til en god kop kaffe og masser af hygge.

Tirsdag holdt Jannie fødselsdag, og havde inviteret til brunch-hygge. Inden vi så os om var dagen ved at været gået, og  Claus og Maja skulle nordpå igen.

Ud over et tiltrængt besøg hos Mette kiropraktor, så har ugen været præget af regn, regn og atter regn. Ih guder hvor har det regnet. B. havde ellers håbet på at komme lidt videre med forhaven, men det kunne han godt glemme alt om. Han er ved at lægge fliser og lave en pæn stenkant ud mod fortorvet. Som Helle henne fra nr. 52 sagde; “Det er da vist et helsommer-projekt, det der”. Og det har hun helt ret i. Den ene dag er det alt for varmt til at kravle rundt og lægge sten i bagende sol. Næste dag står det ned i stænger. Men som vi tit siger til hinanden: Vi skal jo ikke nå noget.

Alt i alt har det været en uge, der har været fyldt med hygge, så det har været rigtig fint.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catrina
  august 20, 2021 at 5:21 pm

  Ja, mandage er lidt specielle – for mig er det dog ikke sådan nyt, men mere… nå, så kom der lige en ny ugen igen! Nøje hvor har I hygget. Lækker med længere varende besøg, så når man at kome vidt omkring. 😀

  • Reply
   Kirsten
   august 20, 2021 at 9:15 pm

   De er her som regel et par dage af gangen, da de synes der er for langt fra Thisted til et endagsbesøg. Det er dejligt, så man rigtig når at få sludret og hygget.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply