Familie Halloween Højtider

En vampyr og heksens kat kom på besøg

Det er efterhånden blevet en tradition, at pigerne kommer til Halloween-overnatning i slutningen af oktober, og i år var det så fra i går, lørdag, til i dag, søndag.

Vi pynter lidt op og laver noget halloweenmad. Pigerne er vilde med kyllingenuggets, så jeg havde købt nuggets og nogle kroketagtige kartofler i LIDL. De var formet som spøgelser, flagermus og udskårne græskar m.v., og var en stor succes hos pigerne. Størstemusen elsker at være med i køkkenet, så hun snittede forskelligt gnavegrønt til. Til dessert fik vi en lækker chokoladekage, som var pyntet som et udskåret græskar. Desværre nåede jeg ikke at få taget billede af den, før en sød lille kat var gået ombord i den.

Det er ikke altid de har lyst til at være klædt ud, i år ville størstemusen dog gerne være vampyr. Mindstemusen var ikke helt hooked på at klæde sig ud. Et par katteører, en sort næse og lidt knurrehår gjorde det derfor ud for hendes udklædning.

Den drabelige vampyr

Heksens søde kat

Vi havde egentlig planlagt at spille nogle spil, efter vi havde spist, men pludselig var klokken langt over sengetid. De fik den sædvanlige godnathistorie, og det SKAL være bogen om Malvin, – det skal der ikke laves om på. De kan den ordret, og det hvis jeg kommer til at læse forkert, får jeg at høre for det med det samme. Når vi er færdige med bogen, plejer vi at ligge lidt og sludre. Her kom vi bl.a. til at snakke om det med sommer og vintertid, og at urene nu skulle sættes en time tilbage. Det var lige et nummer for indviklet for et par trætte piger, så jeg opgav at forklare det for dem.

En anden tradition vi har, når pigerne overnatter hos os, er er en tur i Sanatorieskoven søndag formiddag. Aiko skal jo have sin skovtur, og pigerne elsker at komme med, så det passer så fint.

Når vi har spist frokost sammen, bliver pigerne hentet, og så må jeg indrømme, at den står på en “morfar”. De har det nemlig med at vågne lææænge før en vis mand får sko på, fordi de synes det er så hyggeligt at vågne op sammen med os.

Behøver jeg at sige, at vi elsker de to dejlige tøzer?!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply