Seniortestfamilien Stort og småt

Hvordan er det at være seniortester?

Jeg får nogle gange spørgsmålet; hvordan er det at være seniortester? Det vil jeg selvfølgelig gerne prøve at forklare. I foråret søgte Testfamilien seniortestfamilier. B. og jeg snakkede lidt frem og tilbage om, om vi skulle søge en plads i familien. Jeg var jo tester i forvejen, så derfor vidste han, hvad det indebar. Vi kom frem til den konklusion, at vi ville sende en ansøgning. Som jeg bl.a. skrev i dette indlæg, så var vi så heldige at blive tilbudt en plads. Stor var glæden i det lille hjem, da mailen tikkede ind.

Hvordan har det så været at blive medlem af Seniortestfamilien? Det er mega sjovt, men der er også en del arbejde ved det. Både B. og jeg går jo hjemme, så vi har god tid til at udføre de forskellige tests.

Men lad mig give et par eksempler:
Vores første test var f.eks. en bogpakke med 3 bøger fra forlaget Modtryk. Når vi modtager sådan en bogpakke, skal der som det første tages et billede/en story af pakkens indhold til Instagram. Det skal så uploades med nogle bestemte hashtags. Derefter skal alle bøgerne læses, og der skal skrives en testbeskrivelse/anmeldelse af hver enkelt af dem. Testbeskrivelsen skal sendes til de søde piger, der administrerer Testfamilien, sammen med 4 – 8 billeder af bøgerne. Billederne skal være af en ordentlig kvalitet med opryddet baggrund, og gerne af forskellige situationer/opstillinger på forskellige lokationer. Forlaget skal jo helst kunne lide resultatet. Vores første billeder af bøgerne tog vi f.eks. i en park, samtidig med at vi gik tur med Aiko. Mens testen er i gang, skal der uploades nogle billeder på Instagram.

B. og jeg delte bøgerne mellem os, så han testede den ene krimi, mens jeg tog mig af en roman og en krimi. Indtil videre har jeg lagt en anmeldelse af den svenske krimi Stormvagt her på bloggen. Anmeldelsen af den anden bog lægger jeg på senere.

Vi har lige testet en nyhed – Havrefras med kakao. De ting vi SKAL gøre i forbindelse med testen, er vi færdige med, men firmaet vil selvfølgelig gerne have, at vi lægger mere på Instagram, så der kommer lidt mere.

Lige nu er vi i gang med en stor test for Valsemøllen. Her er nogle af opgaverne at bage. Er der noget jeg virkelig ikke dur til, så er det at bage. Derfor er det B. der er bagermester her i huset, jeg fungerer bedst som håndlanger i denne test. Vi skal bl.a. præsentere nogle nye melblandinger, så der skal bl.a. bages rugbrød og surdejsboller.

Jeg uploader nogle af vores testbeskrivelser, men ikke alle, jeg vil nemlig helst have forskellige typer indlæg her på bloggen. Egentlig ville jeg også gerne skrive nogle flere hverdags- og personlige indlæg. Hamsterhjulet drejer dog for fuld udblæsning, og meget af det der sker, er ganske uinteressant for andre end os selv. Jeg har lovet mig selv, at jeg vil prøve at være lidt mere nærværende.

Vi synes det er super sjovt at være en del af Seniortestfamilien. Det er både fordi man kan være med til at guide andre på vej ift. hvad de skal købe, men også fordi vi får prøvet nogle ting, som vi ellers ikke ville prøve.

Spørg endelig løs, hvis der er noget I gerne vil vide om, hvordan Testfamilien m.v. fungerer. Så skal jeg svare efter bedste evne.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply