Aiko Familie

Hvalpetræffet der blev aflyst, Babushkaer og hyggeligt besøg

Babushkaer

Vi skulle have været til hvalpetræf ved den opdrætter, hvor Aiko er født, i dag. Det blev desværre aflyst, for hele familien dernede ligger med influenza. Ærgerligt, for vi havde virkelig glædet os til at se alle hundene, og Susanne og Leif igen.

Blomsten jeg havde købt til dem står nu og pynter i vores stue, så må vi se, hvor lang tid der går før jeg får taget livet af den. Grønne fingre er nemlig ”en by i Rusland” her i huset.

Apropos Rusland. Da vi alligevel ikke skulle til træf, inviterede vi pigerne og deres forældre på kaffe, så de kunne få de gaver vi havde købt til dem i Skt. Petersborg. Vi havde bl.a. købt babushkaer til pigerne.

Babushka betyder bedstemor eller gammel kvinde.

De ved nok hvad de vil have for babushkaer i Rusland, men vi var heldige af finde nogle, der ikke kostede det hvide ud af øjnene. Der er nok størst sandsynlighed for, at de vil blive brugt til at lege med, så der er ingen grund til at købe nogle dyre, guldbelagte nogen.

Pigerne sad længe og nørklede med at skille babushkaerne ad og sætte dem sammen igen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de faldt i god jord. Det er så dejligt, når man køber noget med hjem til dem fra sine rejser, som de bliver glade for.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply