Aiko Golden retriever Hundesnak

Golden retriever træf

Golden retrievertræf i Esbjerg

Det er den sidste dag i pinsen, og forår er blevet til sommer. I dag har vi stort set kun slappet af. Det trængte vi også til, for de første pinsedage har været et par travle, men rigtig gode dage, for vores vedkommende. Det startede lørdag med at jeg havde inviteret til Golden retriever træf her i Esbjerg. Ikke fordi der er det store arbejde i sådan et arrangement, men der er da lige nogle ting der skal være styr på.

Golden retriever træf

Jeg havde fået flere opfordring til at lave et træf her i byen. Vi har et perfekt sted i Nørreskoven, så jeg besluttede mig for at invitere dem der havde lyst, fra vores store Facebook-gruppe. Vel vidende at mange måske var på pinseferie, faldt valget på pinselørdag. Der var tilmeldt 9 lækre goldenbasser, det synes jeg er rigtig fint nu hvor det var første gang, og pinsen taget i betragtning. At der endte med kun at være 6 hunde, er en anden sag, men det gjorde nu ikke træffet mindre hyggeligt.

Hverken hundene eller deres mennesker havde mødt hinanden før, men det betød intet. Alle hyggede sig og hundene tumlede og legede så det var en fornøjelse.

Den yngste bette fis var kun 12 uger, han klarede det så flot mellem de store kluntede vovser, der drønede rundt og ind i mellem væltede ham.


Alt imens hundene hyggede sig med hinanden, gik snakken mellem vi andre over den medbragte kaffe. Vi fik nogle ganske særlige småkager til kaffen, men dem må I høre om en anden dag.

Det er rigtig dejligt at kunne udveksle erfaringer med andre, så der blev snakket om alt lige fra gode hundeseler til hundeforsikringer og gode/dårlige dyrlæger m.v.

Hundene søger efter godbidder i græsset

Folk havde ikke travlt med at komme hjem, det synes jeg er positivt. At der ovenikøbet også kom et hold helt ovre fra Vejle, synes jeg også er positivt.

Vi blev enige om at mødes igen om ca. en måneds tid, der blev foreslået en strandtur, nu hvor det tilsyneladende bliver varmere. Nu må jeg igang med at finde en dato og et sted, der kan passe. Vi er nemlig meget afhængige af høj- eller lavvande hvis hundene skal bade.

Alle sporene efter os blev slettet i skoven, og vi skyndte os hjem, vi fik nemlig pigerne til overnatning, men det må I høre om i morgen.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Catarina
  juni 2, 2020 at 5:42 pm

  Aiii hvor lyder det altså bare dejligt. Og jeg kan lige forestille mig at snakke mellem hunnemenneskerne bare giderudaf, for med sådan en lækkerhed af en hund som fællesnævner, så kan den ikke andet.
  Dejligt at der skal holdes endnu et arrangement, for det tyder jo også på at alle nød arrangementet.

  • Reply
   Kirsten
   juni 2, 2020 at 11:25 pm

   Det var simpelthen så hyggeligt, og der er heldigvis stemning for at vi prøver, om det kan lade sig gøre at møde fast ca. en gang om måneden.

   Tak fordi du kiggede forbi og tog dig tid til at lægge en kommentar, Catarina :-

 • Reply
  Rikke L.
  august 26, 2022 at 8:36 am

  Hej Kirsten

  Hvor lyder det som et hyggeligt initiativ. Min mand og jeg er selv ejere af en Golden Retriever og vi ville med garanti være interesseret i et lignede træf.

  Vil du ligge et link op til den Facebook-gruppe hvorfra der bliver inviteret?

  God weekend

  Med venlig hilsen
  Rikke

Leave a Reply