Familie

Vi skulle have været til bryllup

Vi skulle have været til bryllup i Tyskland i sidste weekend, men bryllupsplanerne blev desværre ændret på grund af Coronaen. Nu er vi er jo “kun” onkel og tante til Björn, så det er så meget i orden at vi blev bedt om ikke at komme alligevel, når de var nødt til at skære ned på antallet af gæster.

I Tyskland er der nogle lidt andre bryllupstraditioner end dem vi kender her i Danmark. Dem havde jeg glædet mig til at opleve. Men det kommer jeg måske til alligevel.

Hvad så nu?

Isabel og Björn BLEV gift i weekenden. Det var kun nogle få af de aller-nærmeste der var med. Når Coronaen er klinget så meget af, at det igen er forsvarligt at holde et rigtigt bryllup, er planerne at vi alle bliver inviteret til bryllupsfest med alt hvad der hører sig til.

Selvfølgelig har de glædet sig til at blive gift, så jeg synes det er super fint og ansvarligt, at de har løst det på denne måde.

KÆMPE TILLYKKE I 2 SKØNNE MENNESKER ♥♥

Vi vil glæde os til at være med til at fejre jer på et senere tidspunkt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Birgitte+B
  september 21, 2020 at 7:27 am

  Godt træk, for der er heller ikke noget ved at være til en fest og så finde ud af, at der er gæster, som blev smittet. Det ville jeg selv have svært ved at rumme… Kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   september 21, 2020 at 1:24 pm

   Helt enig, – jeg synes det var en fornuftig løsning, at de blev gift som planlagt og holder festen, når Corona’en er kommet på afstand. Det ville være så synd for dem, hvis de holdt deres livs fest, og siden hen kunne tænke tilbage på, at nogen var blevet syge.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Catarina
  oktober 3, 2020 at 6:11 am

  Helt forståeligt at I blev hjemme og sådan som tiden er, er det noget jeg synes mange bør tænke lidt ekstra over. Stort tillykke til og med brudeparret.

  • Reply
   Kirsten
   oktober 3, 2020 at 10:30 pm

   Der er desværre alt for mange, der tager for let på smittefaren. Vi har skåret ned på vores sociale omgang, for at passe på os selv. Vil ville så gerne have været med til brylluppet, men vi har så til gengæld nydt de billeder vi har fået fra dem ekstra meget. Der var kun forældre og søskende samt et enkelt vennepar med. – Men vi glæder os til de tager revanche og inviterer til en rigtig bryllupsfest.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply