Stort og småt

Flere rejseindlæg fra Kimic on Tour

Så er jeg klar med flere rejseindlæg, som er flyttet hertil fra Kimic on Tour. Denne gang går turene til Irland, Cypern, Flensborg, Mallorca og Prag.

Hyggelige baggårde, rom og Rote Strasse i Flensborg

Indlægget er fra en hyggelig dagstur vi tog til Flensborg. Hvis du vil læse hele indlægget finder du det HER.

Galway, Nationalparken The Burren og besøg ved Cliffs of Moher

Det næste indlæg er fra vores spændende roadtrip i Irland. Indlægget finder du HER.

På opdagelse ved Ayia Thekla

HER kan du følge med os på opdagelse ved Ayia Thekla på Cypern.

El Calvario i Pollenca

Det næste indlæg er fra vores absolutte yndlingsø, nemlig dejlige Mallorca – og jeg vil allerede nu “advare” jer om, at der kommer en del indlæg fra vores mange ture derned. Det er nemlig en ø, der har virkelig meget at byde på.

Indlægget fra Pollenca findes HER.

Prag og John Lennon

Det sidste rejseindlæg der er flyttet over i denne omgang er fra skønne Prag. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om, hvad Prag og John Lennon har med hinanden at gøre HER.

I næste ombæring har du mulighed for bl.a. at komme med os til Grækenland og et lille smut til Albanien, så jeg håber vi ses.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  januar 16, 2021 at 8:28 am

  Hvor er det dejligt med et kig på hvad der er oplevet, og muligvis gentages når der igen bliver mulighed for det.

  Jeg mangler en rejse- oplevelses partner/ven. Ikke en kæreste, det ønsker jeg ikke. Bare en partner/ven, det kan være en enlig mand/kvinde, der har det på samme måde, og der samtidig vil det samme som jeg. Dog skal vi kunne holde ud at somme i samme rum, lytte til hinandens snorken, sovevaner mm. Så vi ikke skal betale de overpriser det er at være alene.

  • Reply
   Kirsten
   januar 18, 2021 at 3:08 pm

   Jeg bliver også selv så glad for at genlæse mine gamle indlæg fra vores dejlige rejser, når jeg flytter dem ovre fra rejsebloggen. Så bliver det så tydeligt, hvor mange skønne oplevelser vi har haft. Vi må se hvornår og hvor meget vi kan komme afsted igen, og forhåbentlig om ikke så længe.

   Jeg kan godt forstå du ikke har så meget lyst til at rejse alene. Det er jeg heller ikke sikker på jeg ville have haft lyst til. Når vi har været på busrejse har der altid været et par stykker, der har rejst alene, og de har næsten altid været utrolig positive over oplevelsen. Det er som om man er en stor familie og tager sig af hinanden og passer på hinanden, men der er altid en del måltider hvor man enten spiser alene eller skal koble sig på andre, og alenetid på sådan en tur, det tror jeg ville være det værste. Iøvrigt er der flere rejseselskaber der har rejser, hvor man ikke skal betale ekstra, hvis man bor alene på et værelse, så det findes, hvis man ikke kan holde hinandens snorken m.v. ud.

   Tak fordi du kiggede forbi og tog dig tid til at lægge en kommentar.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply