Hverdagen Stort og småt

Så er 2021 godt i gang

Så er 2021 godt i gang, og januar er allerede gået. Kender du det, at der er gået en uge eller en måned, og du ikke føler der er sket en s…? Sådan har jeg det med januar måned. Men når jeg så kigger de billeder igennem jeg har taget i løbet af måneden, er der da alligevel sket lidt.

Nytårsferie

Året startede jo faktisk med en sommerhusferie, for ligesom sidste år havde vi lejet et hyggeligt sommerhus hen over nytåret. Denne gang var vi i Houstrup, ikke så langt fra Henne. Vi havde en virkelig dejlig uge deroppe, men det kan du altsammen læse om i indlægget HER.

For 2 år siden fik vi et nyt familiemedlem

Den 11. januar var det præcis 2 år siden vi var nede hos Susanne i Højer for at hente Aiko hjem til os. Det var naturligvis lidt af en omvæltning at få en hvalp i huset igen, men her 2 år senere har vi ikke et sekund fortrudt det. Okay – i hvert fald kun et splitsekund af gangen HA-HA, for vel er han da ind i mellem pisseirriterende (undskyld mit franske), stædig og egenrådig, men han er også den mest elskelige, godmodige, dejlige og blide ven man kan tænke sig.

Testfamilienetværket

Jeg blev medlem af Testfamilienetværket. I skrivende stund er jeg ved at teste mine første produkter, og føler mig meget heldig, jeg har nemlig fået lov til at teste en fantastiske serie fra Raunsborg Beauty Care.

Serien jeg tester er Anti-age serien, jeg kan allerede nu sige, at det er nogle virkelig gode produkter, men når jeg har lavet min testbeskrivelse, vil jeg selvfølgelig også fortælle her, hvad min bedømmelse er.

Pivkold strandtur

Vi var en tur i Vejers, hvor vi gik en lang, pivkold tur på stranden. Det er et dejligt sted at slippe Aiko løs på denne årstid, og selv om det var så koldt, var det lækkert at blive blæst godt igennem.

Endelig så vi dem

Det er også blevet til et skønt besøg af vores dejlige 3 tøzer. Kors hvor har vi savnet dem, vi har ikke set dem siden jul. Vi hører nemlig til dem, der passer rigtig godt på os selv, og da Jannie arbejder i en institution, hvor hun er i kontakt med mange mennesker hver dag, er vi meget varsomme med at mødes. Hun bliver corona-testet en gang om ugen nu, og søndag morgen ringede hun, at seneste test også var negativ, så de ville kigge forbi til kaffe.

Pigerne er ikke så meget til fastelavnsboller, så de fik noget andet til kaffen. Vi andre fik årets første fastelavnsboller

Dejlig søndag i Marbæk plantage

Lidt forkælelse efter turen i Marbæk plantage

Turen i Marbæk plantage har jeg tidligere fortalt om her på bloggen, så du kan læse om den og se flere billeder HER.

Som sagt så er 2021 godt i gang nu, og det var nogle af de ting, der skete i januar måned. Dagligdagens trivialiteter og vores daglige samvær med vores hundevenner i skoven skal jeg nok spare jer for HA-HA.

Jeg er helt klar til at indtage februar måned, med hvad den måtte bringe. Hvad med dig – er du klar?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  februar 3, 2021 at 10:12 am

  Tillykke med jeres smukke hund. Jeg tror, at januar var så lang, netop fordi der ikke sker særlig meget for tiden…
  Men her i februar skal jeg på ferie i sommerhus en hel uge (!) og det glæder jeg mig til.
  Bare at være lidt væk og se noget andet og ikke skulle arbejde.
  Kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   februar 5, 2021 at 10:53 pm

   Årh… det lyder dejligt med en uge i sommerhus og se nogle andre 4 vægge end dem derhjemme. Jeg kan SÅ godt forstå du glæder dig.
   Du har nok ret i, at januar føltes så lang, fordi der ikke sker ret meget for tiden, netop derfor bliver det nok også ekstra skønt at komme væk hjemmefra i en uge. Jeg vil i hvert fald ønske jer en fantastisk ferie, og så håber jeg vejret bliver så det er til at holde ud at komme lidt ud.

   Tak for besøget.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Catrina
  februar 13, 2021 at 11:28 am

  Ja, selvom der som sådan ikke sker noget, så sker det alligevel en del i læbet af en måned og her har det gået meget stærkt (det kommer der noget om på bloggen på et tidspunkt) men generet er januar altid lang og gråt, hvis man ikke er ude og rejse, men når februar kommer, så er det næsten forår, for den er kort og ligepludselig er det marts

  • Reply
   Kirsten
   februar 14, 2021 at 10:47 pm

   Du har ret, – januarogtil dels også februar plejer at være måneder, der bare skal overståes, så vi kan komme tættere på forår.

   Jeg er spændt på at høre, hvad I har haft så travlt med i januar måned – ha-ha.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply