Familie Livsstil

Familiehygge og nye titler

Det har været den dejligste weekend, Claus og Maja har været hjemme et par dage. Jannie og pigerne var her også det meste af lørdagen. Det er ikke så tit det lykkes at samle børnene, men denne gang lykkedes det.

Vi skal være farmor og farfar

Jeg havde haft lidt på fornemmelsen, at der godt kunne komme småfolk i familien indenfor overskuelig fremtid. Jeg kan ikke sige præcist hvorfor. Måske er det en mor-ting, jeg ved det ikke. Det kom både som en kæmpe overraskelse, og alligevel ikke, for jeg havde som sagt haft det på fornemmelsen. Men nu fik vi i hvert fald bekræftet min mistanke, og det var STORT.

Claus og Maja har ellers altid stået helt fast på, at de IKKE skulle have børn, de havde ganske enkelt ikke lyst til det. Derfor havde vi selvfølgelig 100 % accepteret, at de to skønne piger vi har nu, var de børnebørn vi skulle have.

I foråret var Claus indlagt på sygehuset mhp. udredning og sandsynligvis også operation. Han kunne heldigvis nøjes med medicinsk behandling og et par uges sygemeldig. I den periode havde han tænkt over mangt og meget. De havde nogle lange, gode snakke, og kom frem til, at de ville giftes, og derefter begynde at arbejde på at få et barn.

Nu er sødeste Maja gravid i uge 13, og har termin midt i maj.  bliver så spændende, og farmor og farfar to be er meget, meget glade.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply