Familie Pigerne

Dejligt besøg af pigerne

Dejligt besøg af pigerne

Vi var også så heldige at have et dejligt besøg af pigerne her i pinsen. Deres forældre skulle i byen pinselørdag, så aftalen var, at pigerne skulle komme og sove hos os fra lørdag til søndag. Det var længe siden de havde været her til overnatning på grund af Corona’en, så denne gang var det ekstra dejligt.


Noget af det de elsker, når de er hos os, er at få lov til at bruge noget af alt min washi-tape. Som det ses, er det noget der kræver koncentration.

Vi havde selvfølgelig købt ind til aftensmad, men pigerne fik os overtalt til at vi skulle bestille pizzaer og have is til dessert. Behøver jeg at sige, at jeg var nem at overtale? Det er jo nemt, der er mere tid til hygge, og vi er rimelig sikre på, at der bliver spist godt.

Go’nat

Der skal selvfølgelig læses godnathistorie, bogen om Malvin er og bliver et hit, og synges et par sange, og så er det go’nat. De elsker at jeg lægger mig hos dem til de sover, men det går altid op i hat og briller, og vi sludrer alt for længe, men hvad gør det lige.

Søndagsskovtur

Aiko plejer jo at få sin daglige formiddagsskovtur, og pigerne var selvfølgelig helt klar på, at de gerne ville med. I skoven larmede vi desværre nok mere end skovens beboere brød sig om. Vi mødte et ungt par, der grinende sagde, at hvis de ikke havde vidst det var pinsesøndag, ville de have troet, at det var en hel børnehave, der var på tur 😀 😀

Mindstemusen er klar med en pusteblomst, som hun kalder det

Pigerne elsker, ligesom os, at fotografere, og de låner som regel et lille lommekamera, som de må bruge på skift. De skyder løs til højre og venstre, og af de mest mærkelige ting. Tiden går med det, og på et tidspunkt tænker jeg de knækker koden, så de får nogle gode billeder ud af det. At man skal snige sig til at tage billeder af DEM er en helt anden sag, – de kan bare ikke lide at blive fotograferet.

Hjemme igen skal billederne selvfølgelig kigges igennem, – det giver nogle gode grin

Og så skulle der ellers bages pandekager, vi havde nemlig sagt til deres forældre, at der var pandekager til frokost, og de var velkomne til at spise med, når de hentede pigerne. Det er godt B. er vant til at bage pandekager til en hel børne- og ungdomsklub, så for ham går det nærmest som en leg – med pigernes hjælp selvfølgelig, uden dem gik det jo slet ikke 😀

Et dejligt besøg af pigerne var slut, nu behøver der heldigvis ikke gå så lang tid, før vi kommer til overnatning igen.

Har du lyst, kan du se HER, hvad vi ellers har lavet i pinsen i år.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  juni 3, 2020 at 7:25 am

  Nå sikke en dejlig pinse i har haft og sikke en gave, at have sådanne to guldklumper på besøg. Det ser og lyder til i har haft det skønt. Tak fordi du delte det.
  /Annette

  • Reply
   Kirsten
   juni 3, 2020 at 9:04 pm

   Selv tak søde. Det var nemlig en super dejlig pinse, og det er jo altid så hyggeligt, når pigerne er her. Det er altså også en smule hårdt, fordi man er så meget “på” 😀

   Tak fordi du tog dig tid til at kigge forbi og lægge en kommentar 🙂

   /Kirsten

 • Reply
  Birgitte B
  juni 3, 2020 at 10:37 am

  Åh sikke nogle hyggelige timer, I fik sammen 🙂 skønt.

  • Reply
   Kirsten
   juni 3, 2020 at 9:00 pm

   Ja, det var skønt at have pigerne til overnatning, især fordi det var så længe siden.

   Tak for dit besøg og kommentaren.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Catarina
  juni 4, 2020 at 3:31 pm

  Sikke skønne billeder af jer der hygger. Det lyder som en perfekt pinse, lige fra maden, desserten og det I har hygget med. Det er dejligt af få besøg til overnatning, så giver det altså lige den ekstra tid, både aften og morgenstunden. Og dejligt for forældrene at have lidt alenetid.

  • Reply
   Kirsten
   juni 4, 2020 at 9:24 pm

   Noget af det jeg synes er allerbedst ved at have pigerne til overnatning er, at man kan være sammen med dem uden deres forældre er til stede. Det giver altså noget andet, og nogle andre snakke, og hvad der sker hos mormor og morfar, bliver hos mormor og morfar 😀
   Alle par med børn har godt af noget alenetid ind i mellem, så på den måde er det en win-win-situation 😀

Leave a Reply