Familie

Når man må vende om

De gode bøffer og lækre grøntsager til en god salat m.m lå klar og ventede i køleskabet. Det samme gjorde bl.a. et par jordbærtærter fra Bilka-bageren, som er den slags Claus bedst kan lide. Vi havde glædet os mega meget til hans sidste besøg, før bettefisen kommer til verden. Claus havde fødselsdag for et par dage siden, så Jannie og hendes familie ville komme, så vi alle kunne hygge og drikke fødselsdagskaffe sammen.

Alt var klappet og klart, vi ventede bare på fødselsdags”barnet”. Pludselig ringede han. Han var et sted mellem Holstebro og Esbjerg, og var nødt til at vende om. “Jeg er på vej hjem til Thisted, – til hvad, ved jeg ikke”. Maja havde fået noget der lignede veer, og var til tjek på fødegangen. Heldigvis fandt de alt i orden, og hun blev sendt hjem igen med besked på at hvile så meget som muligt. Jordemoderen havde sagt, at hun kunne føde indenfor alt mellem 4 timer og 14 dage, og at det ikke ville være særlig hensigtsmæssigt, hvis Claus var 3 timers kørsel væk.

Selvfølgelig skal han ikke være her hos os i Esbjerg, når situationen er sådan derhjemme, så vi aflyste selvfølgelig fødselsdagsbesøget.

Nu venter vi bare i spænding på, hvornår der sker ting og sager i Thisted.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply