Familie Pigerne

En eftermiddag med pigerne

Vi var så heldige at have en eftermiddag med pigerne i dag. De holdt fri fra SFO og børnehave, så vi kunne hygge sammen. Det er så dejligt at have dem alene uden deres forældre, en gang i mellem, det giver altså nogle helt andre snakke. Jeg elsker deres finurlige, underfundige og til tider lettere krøllede tanker.

Igen i dag har det igen været virkelig varmt, så vi fyldte de gamle plast-sandkasser med vand, og så var der ellers vandpjaskeri for alle pengene. Det var til stor fornøjelse for os her på matriklen, – jeg er ikke helt sikker på de nærmeste naboer syntes det var lige så sjovt ha-ha….

Man kan jo altid søge dækning i legetunnellen, når det går for vildt for sig.

Wupti, jeg kommer lige over til dig

Det er simpelthen så stor en glæde for os, at se hvor godt pigerne og Aiko går i spænd, og at de er så glade for hinanden. Når det går for vildt for sig, går han et andet sted hen og lægger sig, og der tager han sig lige en time-out og kommer tilbage i legen igen lidt senere. Det er lige sådan det skal være.

Der blev spist is og snacks, drukket æblejuice med isterninger, som er hittet lige for tiden, og ellers bare hygget igennem. Jeg elsker når vi har sådan en eftermiddag med pigerne.

Og så har vi i øvrigt lagt “skumle planer” for et par dage i sommerferien som er lige om snart, men dem kommer I nok til at høre mere om, når vi når så langt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  juni 19, 2020 at 4:19 pm

  Det lyder som helt aldeles perfekt dag, både for jer, de to søde piger og Aiko. Dejligt med sådanne dage sammen.
  Rigtig god weekend til jer alle.

  • Reply
   Kirsten
   juli 2, 2020 at 9:22 pm

   Det var den dejligste dag, præcis sådan nogle som man ikke vil undvære.
   Også rigtig god weekend til jer.

Leave a Reply