Familie Jul Pigerne

2. adventsweekend

2. adventsweekend er for længst overstået, så det er vist ved at være på tide at fortælle, hvordan den gik. Det blev en weekend, hvor planerne blev ændret på grund af noget værre møgvejr, men det ændrer nu ikke på, at det var en dejlig weekend.

Svigersønnen havde fødselsdag i lørdags, men han hører – som mange andre i min familie – til dem, der ikke bryder sig om at blive fejret. Derfor havde vi aftalt, at dagen skulle bruges på at få juletræer i hus. Meningen var, at vi skulle ud og fælde vores juletræer sammen, og så havde pigerne fået os overtalt til, at vi skulle give pandekager, når juletræsfældningen var overstået. Det var nu ikke noget der krævede den store overtalelsesevne, for vi elsker selv pandekager.

Da vi stod op lørdag stod det ned i stænger, og da der jo er ikke meget fornøjelse ved at være på juletræstur i regnvejr, blev den plan droppet. Men pandekagerne ville vi ikke snydes for, så pigerne og deres forældre kom til “all you can eat – pandekager”.

Da pigerne kom var det allerførste punkt på deres dagsorden at se, om nissen havde været forbi med noget i deres sokker. Det havde han sørme.

Størstemusen ved selvfølgelig godt, at det er os, der lægger noget i sokkerne. Mindstemusen derimod har stadig sin barnetro i orden, og tror fuldt og fast på, at det er nissen Julius, der kommer forbi her. Uanset hvad man tror på er det spændende at få en lille pakke. Jeg kan afsløre, at der var en (børne) enhjørninge-læbepomade i pakkerne, som iøvrigt faldt i super god jord.

Så blev det 2. søndag i advent

Adventsstagen har fået lidt pynt siden sidste søndag. Jeg er jo mest til noget der er enkelt, så jeg er ganske godt tilfreds med den, som den er nu.

Vi havde en søndag i lavt gear, hvor vi bare slappede af og hyggede os, det skal der også være plads til.

Lavede du og din familie noget spændende i 2. adventsweekend?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply