Jul

2. adventsweekend

2. adventsweekend

Lige så fuld af dejlige oplevelser og hygge 1. adventsweekend var, lige så stille har denne 2. adventsweekend været. Faktisk har vi ikke lavet det helt store, for Bernds arbejdsskade har drillet i de sidste dage. Man kan heller ikke ligefrem sige, at vejret har været med os, så planerne om at få styr på de sidste julegaver, og få købt et juletræ, blev lagt på hylden.

Til min overraskelse kom DAO med en pakke på en højhellig søndag. Det havde jeg godt nok ikke regnet med. DAO-buddet havde ovenikøbet været så venlig at lægge pakken i vores carport, i stedet for at hænge den på døren, så den ikke blev ødelagt af den silende regn. Det kalder jeg s.. service.

Pakken indeholdt den sidste af gaverne til tøzepigerne, så nu er gaverne til dem i hus. Nu mangler jeg bare nogle ønskesedler fra de voksne.

En lille smule julerier blev det dog til

Jeg fik lavet den juledekoration, som jeg havde planlagt. Jeg pyntede såmænd bare et aflangt fad med et par fyrfadsstager, som vi havde i forvejen, og et lille fint juletræ med LED-lys indeni. Derudover er der bare lidt gran, kogler og et par kugler på fadet. Enkelt og nemt BUM.
Det lille juletræ er købt i Netto til den “formidable” sum af 30,- kr. Det er faktisk rigtig fint, når der er lys i, og flere der har set det hos os, er ret misundelige – på den gode måde – over, at de ikke nåede at få nogen, før de var udsolgt.

Svigermors julekaffestel

Vi har arvet min svigermors julekaffestel. Det er ikke noget fint eller fancy, det er efterhånden en del år siden vi mistede hende, så det vækker minder, når vi dækker op med det.

Jeg kommer altid til at tænke på de mange gange, vi har siddet og drukket kaffe af stellet, i hendes hyggelige, julepyntede stue i Flensborg. – Nå, men det jeg egentlig bare lige ville sige var, at nu fik jeg den – berlineren med svesker, MUMS!

Du kan se, hvad vi lavede i 1. adventsweekend  HER.

Som du kan se var vores 2. adventsweekend stille og rolig, – har du lavet noget spændende?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply