Samarbejde Testfamilienetværket

Test af Raunsborg Beauty Cares Anti-Age serie

Reklame/i samarbejde med Raunsborg Beauty Care og Testfamilienetværket

Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at teste Raunsborg Beauty Cares Anti-Age serie i nogle uger. Alle, der tester for Testfamilienetværket, skal udarbejde en testbeskrivelse, når deres test er færdig. Min beskrivelse er nu færdig og afleveret, og jeg vil selvfølgelig gerne dele mit resultat med dig. Det har jeg fået lov til, så det kommer her.

Min testbeskrivelse

Jeg har haft fornøjelsen at teste Raunsborgs Anti-Age serie, der består af 3 lækre cremer; en Day cream, en Eye cream og en Night cream, som alle indgik i testen. Forud for testen var jeg meget spændt på, om produkterne kunne hjælpe på min tørre ansigtshud. Jeg bruger meget tid udendørs,  og har længe haft en følelse af, at min ansigtshud var blevet ”et nummer for lille”. Derudover har jeg i flere år haft små røde eksem-agtige områder i ansigtet, så jeg har selvfølgelig også været spændt på om Anti-Age serien kunne gøre noget ved dem.

Raunsborg Beauty Care er jo kendt for, at deres produkter er lavet af rene, naturlige ingredienser, og det er helt klart også det indtryk jeg får af de smukke æsker, som cremerne bliver leveret i. Hvis ikke det havde været fordi beholderne inden i æskerne havde været så fine og enkle, havde jeg næsten haft lyst til at lade æskerne stå fremme og pynte på badeværelset.

Jeg har tidligere brugt dagcremen fra Raunsborgs Anti-Age serie. Dengang brugte jeg den alene, men efter at have testet alle produkterne i serien i nogle uger, kan jeg virkelig mærke hvor godt de 3 produkter supplerer hinanden. Ansigtshuden føles ikke længere for stram, de røde pletter er der dog stadig, men de er ikke længere så synlige. Det er tydeligt at huden har fået tilført en masse fugt, og er blevet blød og lækker af de gode indholdsstoffer, som cremerne indeholder.

Der er ikke nogen tvivl om, at Raunsborgs Anti-Age serie vil være at finde her i huset fremover, efter jeg har mærket hvor meget godt den gør for min hud. En anden ting i forbindelse med Raunsborgs produkter er de dejlige rene, naturlige dufte. De gør altså bare produkterne ekstra lækre at bruge.

Ratingen

Testfamilienetværket bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD til DÅRLIG.

Anti-Age Day Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en lækker og virksom creme, der trænger hurtigt ind i huden. Perfekt og dejlig til den hurtige morgenrutine.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremen er rimelig drøj i brug, men lidt svær at dosere, da pumpen giver en ret stor dosis. For mig handlede det dog om at få trykket på pumpen ”ind i fingrene”, så dosis blev tilpas.

Pris: MIDDEL – Pris og kvalitet hænger jo som oftest sammen, så jeg synes egentlig prisen er okay.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker konsistens, der fugter huden godt igennem. Nu har jeg brugt dagcremen i nogle uger, og jeg synes de små, fine linjer ved munden er blevet mindre synlige, – det er jo skønt.

Anti-Age Eye Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Let og behagelig øjencreme. Når man bruger briller, er det dejligt at cremen trænger hurtigt ind i huden, så brillerne ikke bliver fedtede.

Holdbarhed: MEGET GOD – Øjencremen er virkelig drøj i brug og nem at dosere. Efter de 4 uger jeg har testet cremen, kan jeg ikke mærke på beholderen, at der er svundet i den.

Pris: GOD – Når man tænker på hvor længe cremen holder, synes jeg at prisen er i orden.

Kvalitet: MEGET GOD – Cremen fedter ikke og giver masser af fugt til den sarte hud omkring øjnene. Efter testen synes jeg huden omkring øjnene er blevet mere spændstig, før kløede den af og til, det gør den ikke længere, så det er bestemt en god øjencreme.

Anti-Age Night Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg ville ønske, at jeg kunne rate natcremen højere end meget god, for det er virkelig en effektiv natcreme, hvor man med det samme kan mærke hvordan den arbejder i huden.

Holbarhed: MEGET GOD – Jeg har nu testet natcremen i 4 uger, og det føles som om der næsten ikke er brugt af den. Det er nemt at trykke en ganske lille klat ud, som lidt ekstra pleje til de små tørre pletter jeg har i ansigtet.

Pris: MIDDEL – Selvom cremen er virkelig god og drøj i brug, synes jeg det er en dyr natcreme.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg elsker denne natcreme, da kvaliteten efter min mening er helt top. Som jeg skrev før, ville jeg ønske jeg kunne rate natcremen højere, for mig har den helt klart været seriens topscorer.

Min samlede konklusion af testen

Før jeg begyndte testen var jeg, som jeg skrev, spændt på om Anti-Age serien kunne hjælpe på min tørre ansigtshud og de små tørre eksem-agtige pletter jeg har. Jeg må sige, at serien har levet helt op til mine forhåbninger, – det er helt igennem en god og effektiv serie, som jeg gerne bruger fremover.

***********

Dette er min personlige  mening om Raunsborg Beauty Cares Anti-Age serie. Hvis du overvejer at skifte til en ny hudplejeserie, synes jeg bestemt du skal overveje at prøve en af de gode, naturlige serier fra Raunsborg. Jeg tror ikke du vil blive skuffet.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply