Samarbejde Testfamilienetværket

Test af Exomega Control serien fra A-Derma

Reklame/samarbejde med A-DERMA Danmark og Testfamilienetværket

Jeg har været så heldig at få lov til at teste endnu en af A-DERMAs serier. Denne gang er det Exomega Control serien, der skulle være god til irriteret og kløende hud. Der er flere, der har sagt de glæder sig til at høre, hvad jeg synes om produkterne, så min testbeskrivelse kommer her:

De senere år har jeg haft en utrolig tør, ru og kløende hud med knopper øverst på ryggen. Jeg går stadig til kontrol efter et behandlingsforløb for Aktinisk keratose – forstadier til hudkræft (min tidligere anmeldelse af A-DERMA produkter i den forbindelse kan ses i indlægget her), så jeg vendte problematikken med min hudlæge ved seneste kontrol. Hun undersøgte huden grundigt, og kom frem til den konklusion, at generne skyldtes varme og fugtig hud, som man jo nogle gange får i løbet af natten.

Det eneste hun mente jeg kunne gøre var, at prøve mig frem i forhold til, hvilke cremer der kunne hjælpe på kløen. Ind i mellem har kløen været ved at gøre mig vanvittig, så jeg har virkelig prøvet mange forskellige, dog uden det store held.

Testen af Exomega CONTROL produkterne fra A-DERMA kom derfor på et virkelig belejligt tidspunkt. Serien er nemlig udviklet til pleje af tør og atopisk hud, og er derfor mild, uden parfume og med respekt for hudens pH-værdi. Den er derfor velegnet til at mindske tørhed og irritation.

Allerede samme dag, som jeg modtog Exomega CONTROL produkterne, gik jeg i gang med at teste dem. Jeg var meget spændt på, om serien kunne hjælpe på kløen. Da jeg tidligere har haft gode erfaringer med produkter fra A-DERMA var jeg meget fortrøstningsfuld, da indholdet af bl.a. ekstrakten af Rhealba® Havrekim ekstrakt og Filaxerine® skulle virke kløedæmpende, fugtgivende og beroligende på huden.

Alle tests og anmeldelser bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Exomega CONTROL Foaming Gel

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en frisk og lækker, let skummende vaskegel, som er mild og dejlig at bruge. Huden føles dejlig fugtet og lækker efter brug af gelen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vaskegelen er drøj i brug, da der ikke skal særligt meget til, før man får en dejlig let, tilpas, skum.

Pris: GOD – Selvom det er en rigtig god vaskegel, synes jeg prisen er lidt høj.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en lækker og virksom foaming gel, som jeg har nydt at bruge.

Exomega CONTROL Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en utrolig god og effektiv creme, som virkelig har hjulpet på min kløe. Det har været nok at smøre med cremen en enkelt gang i døgnet, det synes jeg er godt gået.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der skal ikke særligt meget creme til, før huden føles dejlig gennemfugtet og velplejet, så jeg synes bestemt den er drøj i brug.

Pris: MEGET GOD – Når man tænker på hvor effektiv og drøj cremen er, synes jeg helt sikkert at prisen er i orden.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en virkelig effektiv plejende og kløestillende creme. Den får min varmeste anbefaling, og det kan helt sikkert mærkes med det samme, hvis jeg smører med et andet produkt i stedet for Exomega CONTROL cremen. Derfor er der ingen tvivl om, at det er en creme jeg vil købe fremover.

Exomega CONTROL Spray

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er første gang jeg prøve at bruge en bodylotion i spray form, og det er da godt nok en smart og nem måde at påføre lotion på. Vi har haft vores børnebørn til overnatning, og de prøvede naturligvis den smarte spray-lotion efter badet, og de elskede den.

Holdbarhed: GOD – Jeg synes det er lidt svært at dosere lotionen, men det handler måske bare om at vænne sig til hvor hårdt der skal trykkes på dysen.

Pris: GOD – Selvom det er en god bodylotion, synes jeg prisen er lidt høj.

Kvalitet: MEGET GOD – Let og dejlig bodylotion i smart spray form. For mig personligt er den ikke plejende og kløestillende nok, – det er helt sikkert en god bodylotion, men min hud trænger bare mere til creme end lotion, derfor er det Exomega CONTROL cremen der vinder denne gang.

Konklusion

Jeg har igen været rigtig glad for at teste A-DERMAs produkter. Exomega Control serie er virkelig god, og kan helt klar anbefales. Den der har hjulpet mig mest er Exomega Control cremen, så den er uden tvivl min klare vinder i denne test.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catrina
  januar 30, 2022 at 12:22 pm

  Air hvor dejligt at du har fundet noget der virker for dig, for det er da vild med den tørhed og kløe, det er bestemt ikke til at holde ud. Jeg er nok lidt mere “bange” for at teste forskellige cremer, da jeg ikke har brugt nogle i omkring 12 eller mere år. Men når du kaster dig ud i det, er det jo også fordi du har gode erfaringer med nettop det brand
  Rigtig god søndag til dig og dine
  Håber ikke i er blæst væk

  • Reply
   Kirsten
   februar 10, 2022 at 9:47 pm

   Det er jeg også rigtig glad for. Cremen hjælper også vores svigersøn, der døjer med kløe pga. allergi, så den er rigtig god til mange ting.

Leave a Reply