Flowus Samarbejde

Lækker hudpleje med CBD og Kukui olie fra Flowus

Reklame/Samarbejde med Flowus

Jeg har haft fornøjelsen at prøve nogle produkter fra det danske brand Flowus. Det særlige ved produkterne er, at de blandt andet indeholder CBD og Kukui olie, hvilket gjorde mig nysgerrig efter at prøve, om de kunne gøre noget godt for min hud.

For nogle måneder siden var jeg nemlig igennem 3 måneders behandling med kemocreme pga. aktinisk keratose, så huden i mit ansigt, på begge hænder og arme har været hårdt medtaget. Huden er heldigvis helet rigtig fint op, og det er ikke længere til at se, hvor medtaget den har været. Tilbage var kun, at huden var meget tynd og ømfindtlig, så den gjorde ondt hvis noget rørte ved den.

Desuden havde jeg meget tør hud, knopper og voldsom kløe øverst på ryggen.

Efter en snak med Anne og Steffan, som står bag firmaet, fandt vi frem til, hvilke af deres produkter, der ville passe bedst til mine hudproblemer. Allerede dagen efter vores snak, landede pakken med lækkerier hos mig.

Hos Flowus forsøger de at tænke bæredygtighed ind i alt hvad de gør. Alt emballage, labels, papir osv. er lavet af genbrugsmaterialer, og pakkefyldet er tørret dansk tang, det er noget jeg sætter stor pris på.

Anmeldelse

Daily Balance Face Cream

Daily Balance Face Cream er en lækker og let ansigtscreme, som trænger lynhurtigt ind uden at efterlade huden fedtet. Det er en kæmpe fordel når man, som jeg, bruger briller. Jeg kunne med det samme mærke, hvordan cremen arbejdede i huden, særligt i områderne med den tynde hud. Cremen fugter og plejer huden virkelig godt og gør den blød og lækker. Da cremen er dejlig let synes jeg den er meget drøj i brug. Cremen er uden unødvendige tilsætningsstoffer og dufter dejlig friskt og naturligt.

Jeg har brugt cremen i ansigtet om morgenen.

Sensitive Skin Repair Cream

Sensitive Skin Repair Cream er en dejlig specialcreme, som er særligt velegnet til sart og medtaget hud. Selvom det er en lidt federe creme trænger den hurtigt ind, hvor den plejer, beroliger og fugter huden virkelig godt. Konsistensen er blød og lækker, og jeg synes cremen er drøj i brug. Der er ingen unødvendige tilsætningsstoffer i cremen, derfor kan den bruges både i ansigtet og på kroppen, hvor der er problemhud. Cremen har styrket og plejet min hud i ansigtet og på armene, så det er helt sikkert et godt og virksomt produkt.

Jeg har brugt cremen i ansigtet og på armene om aftenen

Ultra Repair Hand Cream

Ultra Repair Hand Cream er en super lækker håndcreme, der giver hænderne et rigtigt godt fugtighedsboost. Cremen trænger lynhurtigt ind og huden føles dejlig gennemfugtet og lækker. Efter mange års hyppig håndvask og brug af håndsprit mange gange dagligt som sygehusansat, er det skønt at finde en håndcreme, der virkelig kan rette op på hudens fugtbalance, samtidig med at de ømfindtlige områder får god pleje.

Jeg har smurt hænder og arme 3 gange om dagen. Derudover har jeg brugt cremen på ryggen morgen og aften.

Håndlavet sæbe med Mo-ler og Kukui olie

Ikke nok med at denne håndlavede, helt neutrale sæbe er lækker at bruge, så pynter den også på et hvert badeværelse. Sæben giver et dejligt, lige tilpas skum, og den lave pH værdi har, sammen med de gode ingredienser, været med til at pleje og styrke min hud. Sæben har uden tvivl også været med til at gøre en forskel i forhold til de kløende knopper jeg havde på ryggen.

Jeg har brugt sæben hver 2. dag alle de steder, hvor min hud var ødelagt, hvilket vil sige i ansigtet, på arme og hænder samt øverst på ryggen.

………………..

Hvad det specifikke indhold af de enkelte produkter angår, henviser jeg til Flowus hjemmeside, hvor der er rigtig gode, udførlige produktbeskrivelser.

Har produkterne virket?

Jeg har nu brugt produkterne fra Flowus i nogle uger, og jeg må sige at de har gjort en stor forskel.

Ansigtet

Efter at have brugt Daily Balance Face Cream om morgenen og Sensitive Skin Repair Cream om aftenen, samt rengjort huden med den håndlavede sæbe hver anden dag, er der ikke længere områder med tynd og ømfindtlig hud. De to cremer i kombination har gjort min ansigtshud pænere og blødere. Det er fantastisk som produkterne har hjulpet og jeg er meget glad for resultatet.

Arme og hænder

Jeg har rengjort huden med den håndlavede sæbe hver anden dag og brugt Ultra Repair Hand Cream 3 gange dagligt. Armene er desuden også smurt med Sensitive Skin Repair om aftenen. Der er stadig en lille smule ru hud tilbage på den ene arm, men jeg tror det forsvinder, når jeg bliver ved med at smøre områderne. Ultra Repair håndcremen har virket over al forventning på hænderne, huden er nemlig blevet så fin og stærk, som den ikke har været i årevis. Jeg er virkelig fan af den håndcreme og så elsker jeg duften.

Ryggen

Først og fremmest har jeg rengjort huden med den håndlavede sæbe hver anden dag. Jeg har forsøgt mig lidt frem og tilbage i forhold til, hvad der hjalp bedst på de kløende knopper og tørre hud. Hverken Sensitive Skin Repair cremen eller Daily Balance Face Cream hjalp på knopperne. Til sidst forsøgte jeg med Ultra Repair håndcremen, og så skete der noget. Efter nogle dages brug var kløen væk. Det var en kæmpe lettelse at slippe af med den. Jeg fortsatte dog med at smøre med håndcremen, og nu her efter endnu en uges behandling er den tørre hud og knopperne mindsket ganske betydeligt. Det er SÅ dejligt og jeg er så glad for at have fundet et produkt, der har givet ro i området. Endnu en gang må jeg sige, at jeg er kæmpe fan af den håndcreme.

Tak, Anne og Steffan for at I har givet mig muligheden for at afprøve jeres lækre produkter.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply