Familie Mad og drikke

Namaste

Namaste betyder faktisk Vær hilset, og det passer jo ganske godt med, at Claus har været hjemme på besøg. Det passer også godt med, at vi fik indisk take away om aftenen, nemlig fra Namaste i Esbjerg.

Claus bor jo i Thisted, men arbejder i Struer, så han er allerede godt på vej til Esbjerg, når han er på arbejde. Derfor gør han jævnligt det, at han tager fri til middag, og kører ned og besøger os. Næste dag møder han ved middagstid, så vi også har meget af formiddagen sammen. Det fungerer rigtig godt for ham, og på den måde får vi nogle ekstra besøg, så det er ren win-win.

Men nu til maden

Både Claus og jeg er rigtig glade for Butter chicken, så da han ringede og fortalte at han kom på besøg, foreslog han at vi købte indisk take away.

Vi endte med at bestille lidt forskelligt, og så dele det. Det blev til en Byriani ret (krydrede stegte ris og grøntsager med lammekød), Samosas (trekantede dejpakker) – nogle med kylling og nogle med kartoffel og ærter, indisk krydrede kyllingelår, Butter chicken og selvfølgelig Naan brød med hvidløg. Lækkert det var det, men hold nu maule det var stærkt. Næste gang vælger vi nok en mild version, i stedet for en medium krydret version. I hvert fald var det mad, der gav varmen, og der var riiigelig mad til B. og jeg til dagen efter.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  maj 12, 2022 at 5:26 pm

  Uha indisk mad er bare SÅ godt. Vi har en rigtig god restaurant som også har take-away her i Odense, den ser ikke ud af meget, men for dælen hvor laver de god mad. OG ud over det, så har vi fået en indisk kvinde i familien, da Søren nevø sidste sommer blev gift med en inder Og hun kan lave vanvittig god mad 😀

  • Reply
   Kirsten
   maj 12, 2022 at 8:56 pm

   Sikke en luksus at have en indisk kvinde i familien,som kan forkæle jer med lækker mad. De retter vi fik var godt nok liiige en kende for stærke, men det er jo ikke restaurantens skyld, vi kunne jo bare have bestilt en lidt mildere udgave 😀 Det ved vi så til en anden gang 😀

   Rigtig god St. Bededagsferie til jer.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Catarina
  maj 13, 2022 at 4:31 am

  Tak skal du have kirsten og i lige med 😀

  • Reply
   Kirsten
   maj 25, 2022 at 8:46 pm

   Mange tak 🙂

Leave a Reply