Coronavirus

Jeg er inviteret

Jeg er så glad, jeg har nemlig fået invitation til vaccination mod Covid-19. Det er virkelig en invitation, der har været længe ventet, så da der tikkede en besked ind på telefonen, at det var tid til vaccination, kunne det kun gå for langsomt med at få booket tider.

Nogle gange kan det ikke svare sig at være for hurtig på aftrækkeren. De første tider jeg fik tilbud i bookingsystemet var den 16. maj, og dem tog jeg selvfølgelig. Dagen efter blev det meldt ud, at der var lagt en masse nye tider ind, så man kunne have fået tider før, hvis ikke jeg havde været så utålmodig. – Men PYT, bare jeg ved at det snart er vores tur, B. og jeg fik nemlig invitation samtidig, og vi har fået tider samtidig.

Vi har været meget spændte på, hvilken vaccine vi fik tildelt. Lettelsen var derfor stor, da vi kunne se, at vi begge får den fra Pfizer/BioNTech. Det var nemlig den eller den fra Moderna, vi helst ville have.

Invitationen til vaccination var en af de gode ting, der skete i april måned, som jeg fortalte om HER.

For god ordens skyld skal det nævnes, at jeg har tilladt mig at låne billedet øverst i indlægget HER.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  maj 6, 2021 at 2:43 pm

  Hvor skønt for jer. Det gør bare livet lidt lettere med den vaccine… vi andre venter lige til slutningen af næste måned (suk). Kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   maj 11, 2021 at 1:15 pm

   Det bliver så dejligt når vi får begyndt på de vaccinationer. Jo flere der bliver vaccineret jo mere normalt kommer tingene til at køre, det venter vi vist alle på.
   Hvis jeg skulle vente til slutningen af næste måned, tror jeg også jeg ville være blevet lidt utålmodig. De sidste lange tider har jeg hver eneste dag skrevet mig på akutlisten til restvacciner i håb om at blive vaccineret før, så det er dejligt at have en dato nu.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply