Coronavirus Mad og drikke

Vi støtter ved at købe Take away

Wienerschnitzel som take away

Nu har Danmark været lukket mere eller mindre ned i en uge på grund af Coronavirus. Det er blandt andet gået hårdt ud over restauranter og caféer landet over. De flest er lukket for gæster, men mange af de restauranter der ikke tidligere har haft take away, er begyndt på dette i håb om at kunne holde skindet på næsen til krisen er ovre.

Normalt køber vi sjældent take away, men vi har besluttet os for at støtte op om byens restauranter ved at hente mad 1 – 2 gange i ugen. Al respekt for de store restaurationskæder, men vi vil helst støtte de mindre, lokale steder.

KimAnto

Første take away i denne uge var fra restaurant KimAnto, der laver italiensk og mexikansk mad. Jeg kan rigtig godt lide deres Coco Rico, og det valgte jeg da også denne gang. Det er en enkel pastaret, den er lidt “kønsløs” at se på, men smager super godt. Pasta, kylling, løg og bacon i en dejlig krydret flødesauce, that’s it – og det smager dejligt.

Spisestuen

Anden gang take away var fra Spisestuen – et sted som laver god gammeldags mad, som vor mor lavede den. Deres wienerschnitzel er utrolig populær, så det kunne vi ikke stå for.

UHA de var gode, det er bestemt ikke sidste gang vi henter schnitzler eller andet derfra.

Støt og køb

Vi bliver simpelthen nødt til at støtte de små restauranter og købe mad med hjem, hvis vi gerne vil have de er her efter krisen. Hermed en opfordring til at forkæle jer selv med lidt take away en gang imellem og støtte op om dem, der har det svært p.t.

Velbekomme!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Birgitte
  marts 23, 2020 at 8:04 am

  Vi købte takeaway lørdag. Det gør vi ellers meget sjældent. Vi valgte at købe hos den lokale Flammen. Den har kun haft åbent i knap et år og vi vil gerne støtte den, så den bliver i lokalområdet. Vores lokale pizzaria og grill støttede vi i forrige uge 😉 kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   marts 23, 2020 at 9:33 am

   Det lyder dejligt med mad fra Flammen, vi har endnu til gode at købe mad hos dem, men det skal bestemt prøves.
   Tak for besøget, Birgitte.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  OnTrip.dk
  marts 23, 2020 at 7:56 pm

  Godt og vigtigt brøl Kirsten. Vi køber det sjældent men da nogle af vores ynglings spisesteder er begyndt at have takeaway er vi da blevet fristet et par gange. Vi vil sikkert også benytte os af det et par gange om ugen, primært for at støtte vores nærmiljø.
  Ps. Det ser da super lækkert ud – nam nam jeg bliver da helt sulten.

  /Annette

  • Reply
   Kirsten
   marts 23, 2020 at 10:32 pm

   Tak for besøget, Annette 😀
   Jeg kan godt forstå, hvis butiksejere og restauratører bekymrer sig, specielt nu hvor DK er lukket ned til og med påske (foreløbigt). Lur mig om ikke det bliver endnu længere. Det synes jeg bare gør det endnu mere vigtigt, at vi efter bedste evne støtter op, så det er dejligt at høre I også køber lidt mad en gang imellem.

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  april 27, 2020 at 10:34 am

  Åh altså, wienersnitzel! Det er sååå godt.

Leave a Reply