Coronavirus Fyn Landal Middelfart Sommerhusferie

Ferie på Fyn – Ændrede planer

Ja, nu har vi jo efterhånden været hjemme i lang tid, så jeg skylder jer næsten en lille opdatering, på hvad der ellers skete de sidste par dage af vores ferie på Fyn. Først og fremmest tog vi et par slap-af-dage, hvor vi hyggede hjemme i sommerhus, gik ture, spiste god mad osv. Men vi endte med at tage hjem til Esbjerg før vi havde planlagt.

For 3 – 4 måneder siden var vi ude og kigge på en ny sofa. Jeg havde ønsket mig en moderne flyder, men vi sad bare slet ikke godt i den type sofa. Vi har begge problemer med ryggen, så siddekomforten er rigtig vigtig for os. Derfor endte vi med en “gammeldags” hjørnesofa, som vi sidder godt i. Hvis vi havde valgt en lædersofa kunne vi have fået den dagen efter, men vi valgte en stofsofa, som skulle laves specielt til os. Torsdag blev vi ringet op om, at vores sofa var klar til levering, og om vi var hjemme fredag for så ville den blive leveret der. Vi blev derfor enige om at køre hjem fredag middag i stedet for lørdag formiddag. Fredag morgen vågnede jeg med en dundrende hovedpine. Aftenen før havde vi delt en flaske vin, så den fik selvfølgelig skylden for hovedpinen. Alene af den grund passede det mig særdeles godt at vi skulle hjem.

Om eftermiddagen kom de med den nye sofa og sofabord, møblerne blev samlet og de søde unge mænd kørte igen. Vi flyttede om i vores havestue og satte de gamle møbler derud, indtil videre. Jeg fik pakket ud og vasket tøj, og så var jeg ellers træt. Da B. senere meddelte, at han ville lave aftenskaffe, sagde jeg til ham, at han ikke behøvede at lave kaffe til mig. Jeg var træt og ville i seng, desuden havde jeg stadig hovedpine og trængte bare til at sove.

Da jeg vågnede lørdag morgen havde jeg det rigtig skidt. Symptomerne passede perfekt, så jeg tog en hjemmetest, og ganske rigtigt – JEG HAVDE FÅET CORONA. For en sikkerheds skyld bestilte jeg tid til en PCR-test, og den var god nok. Jeg havde fået en træls souvenir med hjem fra Fyn. Et par dage efter  blev B. også testet positiv. Han var heldigvis ikke så medtaget som jeg, og var ovre det værste efter 3 dage. Desværre var det en hårdnakket omgang for mit vedkommende. Jeg var ved at hoste lungerne op, havde den ondeste hovedpine og var bare rigtig skidt tilpas i 10 dage, før det begyndte at vende. – Og mig som aldrig plejer at være syg!! Det er nok ca. 15 år siden jeg sidst havde influenza! Nu her 6 uger efter er jeg stadig træt og bliver stakåndet bare jeg laver det mindste. Men jeg er på rette vej, og det er dejligt.

Hvis du har lyst til at læse mere om vores ferie på Fyn, kan du finde indlæggene HER

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  august 1, 2022 at 3:56 pm

  Øv øv med det corona. Og øv for en omgang du der ragede til dig. jeg har haft det 2 gang e og sidste gang var meget mild
  Håber ikke du får senfølger 🙂

  • Reply
   Kirsten
   august 3, 2022 at 1:10 pm

   Det var godt nok en træls omgang, jeg håber virkelig jeg kan nøjes med denne ene gang, og ikke som dig – 2 gange.

   Jeg håber ikke det ender med, at min stakåndethed ender med at blive en senfølge, for den døjer jeg stadig med, men forhåbentlig bliver det bedre med tiden.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Karin
  september 4, 2022 at 4:41 am

  Dejligt med ny sofa, en sofa der passer til de behov i har, fremfor en der bare skal stå og smykke hjemmet.
  Øv for den Corona. Håber ikke der kommer senfølger. Din beskrivelse af forløbet, lyder som min sidste sygdomsforløb det var 1. marts til 8 marts 2020. Alle mine kollegaer var nede samme uge, og da Danmark blev lukket ned 11. marts, nogle dage efter, blev vi alle enige om det måtte have været Corona vi har haft. I skrivende stund er vi så kun 2 der ikke har været syge siden dengang, og ikke været ramt af Corona, altså en der er har vist symptomer, eller blevet fanget i perioden hvor vi blev testet 24/7. Mig kun PCR test. Ingen skal rører, eller føre noget op i min næse, heller ikke undertegnede. Har et traume der bluser op bare ved tanken.
  Pas godt på jer selv.

  • Reply
   Kirsten
   september 25, 2022 at 3:00 pm

   Vi har lige booket tid til booster-vaccinen og influenza vaccinationen, man kan lige så godt tage alle de vaccinationer man kan få for ikke at blive syg. Hellere et par stik end at ligge underdrejet en uges tid. Men mon ikke vi alle slipper nemmere igennem efteråret, end sidste efterår, – det håber vi.

   Tusind tak for din kommentar, – og pas også godt på dig selv

Leave a Reply