Aiko Golden retriever Hundesnak

Forløb hos Jette på Skjern Dyrehospital

Da vi var på sommerhusferie i Tranum begyndte Aiko pludselig at halte på det ene bagben. De første dage af ferien havde han tonset en del rundt på stranden, vi havde travet en god lang tur i ujævnt terræn i Fosdalen, og han havde været meget med rundt i området, blandt andet ude ved Rubjerg Knude fyr som jo befinder sig i nogle store klitter med helt løst sand. Vi tænkte, at det nok var overbelastning, så vi lod ham få så meget ro som muligt resten af ferien.

Det hjalp ham at få ro, og haltheden forsvandt stille og roligt. Da vi var hjemme igen, fik han sine daglige skovture, hvor han leger med hundevennerne, desværre med det resultat, at han igen begyndte at halte. Nu kunne vi jo godt tage ham med til dyrlægen, så han kunne få noget smertestillende, men det syntes jeg ikke var vejen frem. Derfor begyndte jeg at lede efter en osteopat, som kunne løsne ham op. Det var her jeg faldt over Jette Christensen på Skjern Dyrehospital. Jette er dyrlæge, uddannet veterinær kiropraktor og videreuddannet indenfor osteopatisk behandling. Jeg bookede en tid, og få dage senere gik turen fra Esbjerg til Skjern.

Behandlingsforløbet

Vores første besøg startede med, at Aiko blev grundigt undersøgt, og Jette var rigtig god til at forklare hvad hun fandt frem til undervejs. Hun brugte blandt andet tegninger og det lille hundeskelet, som ses på billedet, for at sikre sig, at vi forstod hendes forklaringer.

Aiko fik sin første behandling, og selvom han ikke syntes det hele var super sjovt, var han på intet tidspunkt utryg ved situationen. Han var blandt andet låst flere steder i ryggen, og havde en del muskelspændinger. Allerede efter den første behandling kunne vi se forskel på måden han bevægede sig på. Resten af dagen var han temmelig træt, men godt tilpas.

Vi har nu afsluttet et forløb på ialt 4 behandlinger, og der er ingen tvivl om, at det har været godt for ham.

Aiko ser alt andet end glad ud, – det er ikke fordi behandlingen er ubehagelig for ham,
men han synes det er træls at blive holdt fast, mens spændingerne i hans skulder bliver løsnet

En fantastisk sidegevinst

Efter den første behandling fik vi en fantastisk sidegevinst. Siden Aiko var ca. 6 måneder havde han nemlig døjet med sart mave. Da vi startede forløbet på Skjern Dyrehospital havde han allerede fået antibiotika for mave-tarminfektioner 6 gange. Det fortalte vi Jette, hvorefter hun gik ind og behandlede de steder på kroppen, der havde forbindelse til mave-tarmsystemet og især leveren. Samtidig anbefalede hun, at vi skiftede foder til Virbac Gastro, som er et glutenfrit foder. Siden har maven fungeret rigtig godt, og det er så dejligt.

Det har været en positiv oplevelse at komme på Skjern Dyrehospital Både Jette og veterinærsygeplejerskerne vi har mødt, har været hjælpsomme, søde og imødekommende hele vejen igennem.

Vi siger tak for god behandling.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Birgitte+B
  oktober 29, 2020 at 3:56 pm

  Ej hvor skønt at det hjalp jeres skønne hund 🙂

  • Reply
   Kirsten
   oktober 29, 2020 at 7:04 pm

   Ja, det er simpelthen så dejligt, for han skal bestemt ikke have ondt.

   Tak fordi du kiggede forbi, Birgitte 😀

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply