Mikroeventyr På farten På tur med den gamle Fjällräv

En forårstur til Marbæk strand – et mikroeventyr

Kaffe ved Marbæk strand

Hvordan går det – kan I få tiden til at gå for tiden? Vi keder os ikke, men vi savner selvfølgelig vores børn og tøzepigerne. Ellers handler vi det, der er behov for, henter take away 1 – 2 gange om ugen, for at støtte restauranterne i byen. Ud over det mødes vi dagligt med vores hundevenner i skoven, i en god times tid. Selvfølgelig holder vi god afstand mens hundene tumler og leger, og vi hyggesludrer og vende verdenssituationen med vennerne derude. Derudover holder vi os for os selv, og går vores normale lufteture med Aiko. Denne fredag var dog anderledes, for vi udnyttede det helt fantastiske vejr til at tage på en lille forårstur ud til Marbæk strand. 

Heldigvis er en god tur i den friske luft stadig tilladt. Vi er jo er så heldige, at have skov og strand “nærmest i baghaven”, så vi bruger naturen rigtig meget.

Som sagt kørte vi  ud  til Marbæk strand, for at drikke eftermiddagskaffe og give Aiko sin eftermiddagstur. Vi havde en termoflaske med kaffe og et par træstammer med i den gamle Fjällräv. Træstammer går man jo aldrig fejl af.

Vandet var helt stille, så det indbød til en tumle/badetur for Aiko og hans nye ven

En våd hund

Marbæk strand ligger ud til Ho bugt, og ligger i læ af Fanø og Skallingen. Derfor er vandet næsten altid roligt derude, noget som roere, padlere (man kan lige ane nogle kajakker på billedet) og hunde er glade for.

Jeg elsker vores små ture med den gamle Fjällräv og kan sidde i timevis og nyde livet, kigge ud over vandet og drikke noget god termokaffe. Det er virkelig noget, der gør godt for sjælen.

Hvad får du tiden til at gå med lige for tiden?

Pas godt på jer selv, – forhåbentlig lykkes det at styre udenom Coronaen.

Har du lyst til at læse om sidst vi var på mikroeventyr/på tur med den gamle Fjällräv kan du se med HER

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  marts 31, 2020 at 6:47 am

  jeg går også ture til stranden. Så længe jeg kommer ud hver dag, så undgår jeg det værste kuller 😉 kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   marts 31, 2020 at 9:37 pm

   Det er guld værd at komme ud og gå en lang tur i den friske luft, jeg tror jeg var blevet bims, hvis jeg ikke havde haft den mulighed, eller hvis det havde stået ned i stænger de sidste uger.
   Kh. Kirsten

 • Reply
  OnTrip.dk
  marts 31, 2020 at 7:58 pm

  Det ser ud til og lyder som en dejlig eftermiddags-tur. Dejlige hunde billeder 🙂
  Det handler om at holde sig igang og jeg har min eng i “baghaven” som får et dagligt besøg. Ellers står den på arbejde, drømme til eksotiske rejsemål og nyde at jeg i øjeblikket kan være sammen med min mand hver dag. Men hold da k… hvor jeg savner min datter.

  /Annette

  • Reply
   Kirsten
   marts 31, 2020 at 9:41 pm

   Det er dejligt, at vi har mulighed for at være sammen med vores mænd hele dagen, det nyder jeg også. Enig, det værste er, at savne sine unger, jeg glæder mig til at dele ud af krammere, når det bliver muligt igen.
   Jeg kan godt se du arbejder meget for tiden. Du “ryster jo det ene indlæg ud af ærmet efter det andet” 😀 Man kan jo slet ikke nå at følge med til at læse/kommentere dem 😀

   Tak for kommentaren og besøget, Annette.

   /Kirsten

Leave a Reply