Jul

4. adventsweekend

4. adventsweekend

Så blev det 4. adventsweekend – sidste weekend før jul, og den startede virkelig hyggeligt. Vi mødtes med vores faste hundeluftegruppe fredag formiddag til gløgg og æbleskiver ude i skoven.

En havde En lille een (bitter) med, som vi startede med. En anden havde lune æbleskiver med. Vores ven Frank kører på motorcykelferier og har udstyret i orden.

Han havde et lille gasblus med, som vi varmede gløgg på. Kaffe og tilbehøret var vi et par stykker, der havde med.

Der var selvfølgelig også masser af guffer til hundene.

Et par timer senere pakkede vi sammen, slettede alle spor efter os og gik hver til sit med ønsket om en Glædelig jul.

Julearrangementet var så stor en succes, at et par stykker begyndte at arrangere vin og kransekage til nytår. Det lyder hyggeligt, men der kan vi desværre ikke være med, vi tager nemlig i sommerhus hen over nytåret, men mere om det senere.

Gensynsglæde

Det var lidt tid siden vi sidst havde set Claus, så det var super dejligt at se ham i søndags, hvor han kom hjem for at holde jul.

Det var ikke kun os, der var glade for at se Claus. Der var i den grad også gensynsglæde, da Claus og Aiko så hinanden. De er utrolig glade for hinanden – de to.

– Og her er de så

– mine 3 drenge. Der er ingen af dem, der ligefrem nyder, at der er et kamera i nærheden, på billedet her blev de  lidt overrumplede, og det er et af de heldige at få taget.

Det var den sidste adventsweekend i år. Hvis du har lyst kan du læse om vores andre adventsweekender HER

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply