Jul

1. adventsweekend

1. Adventsweekend

Tænk at det allerede 1. adventsweekend, det er næsten ikke til at forstå, at der kun er 21 dage til Jul. Nu er det ikke fordi vi går voldsomt meget op i julen er i huset, men lidt juler vi da. Vi har pyntet lidt op til Jul, men mangler lige en juledekoration, som nok bliver lavet i weekenden. Juletræet skal vi også have styr på. Vi plejer at være i god tid med juleforberedelserne, og man vælger heldigvis selv, hvor meget man vil gøre ud af det, så julestress er ikke et begreb vi kender så meget til.


1. adventsweekend startede med et besøg hos frisøren i fredags. Det var tid til at få frisket kuløren i toppen og en klipning, så skal der ikke bruges mere krudt på det før Jul. Der kom også et par julegaver i hus, når jeg nu alligevel var på farten.

Tur til Vejers strand

Det fantastiske vejr i lørdags indbød til en strandtur, så vi kørte en tur ud til Vejers strand. Det er noget helt specielt for mig at være ved Vejers strand. For det første har jeg så mange herlige minder derudefra, for det andet er det et af de steder jeg slapper allermest af. Jeg kan ligefrem mærke, hvordan skuldrene ryger ned, når jeg indånder den friske, salte havluft. En travetur langs stranden uden man behøver at sige ret meget til hinanden er simpelthen balsam for sjælen.

Vi gik en lang tur langs stranden, og da der kun var ganske få mennesker på stranden lod vi Aiko løbe løs. Det var dejligt at se, hvordan han nød det. Efter et par timers travetur og tumlen vendte vi næsen hjemad til en god kop kaffe.

Adventshygge

Adventsdekorationen havde jeg lavet allerede om lørdag, så den var klar til vi fik noget familie på besøg til adventshygge søndag. Det blev en søndag fuld af hygge og dejligt samvær, masser af æbleskiver og Gløgg/kaffe. Æbleskiver er noget af det bedste ved julen. – Og berlinere – helst dem med svesker. Dem har jeg faktisk den første tilgode af, – det må jeg se at få lavet om på.

Vores 1. adventsweekend var en dejlig en af slagsen – Hvordan var din?!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply