Familie Jul Pigerne

3. adventsweekend med hygge og den sødeste Luciapige

Så er 3. adventsweekend allerede gået. Det er helt vildt så hurtigt tiden går. Lørdagen gik med praktiske ting, og søndagen var en stille én af slagsen.

Søndag trak vi i det varme tøj og tog en tur i skoven. Det var en kold og fugtig omgang, men egentlig ganske dejlig alligevel. Vi hyggede med kaffe, æbleskiver og julefilm, mens flæskestegen hyggede sig i ovnen, så dagens menu var julemad mit alles.

Vi skulle faktisk have været med størstemusen og hendes familie i kirke. Det var så endnu en af de ting, der ikke blev til noget på grund af Coronaen. Sagen er nemlig den, at størstemusen synger i skolekoret på sin skole, og der er det traditionen, at koret går Luciaoptog i Zionskirken på Luciadagen. Vi ville rigtig gerne have set Luciaoptoget, det endte dog med kun at være forældre og søskende, der kunne være med, hvilket er helt fair.

Pludselig bankede det på vores dør, og ude på fortovet stod størstemusen. Hun havde et lys i hånden og begyndte langsomt at gå op mod døren, mens hun med høj klar stemme sang Luciasangen. Vi blev meget, meget glade, for det var så fint og rørende.

Senere sendte vores datter billedet ovenfor, som hun havde taget, som et lille plaster på såret over, at vi ikke kunne være med.

Tusind tak I skønne mennesker.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catrina
  januar 9, 2021 at 7:35 am

  Air hvor er hun vare sød og sikke stolt hun ser ud. Of sikke en oplevelse I fik da hun kom gående, det må virkelig have været et rørene syn, jeg sidder og får helt gåsehud. Den oplevelse var da SÅ mange gange bedre end hvis I havde været i kirken. 🙂

  • Reply
   Kirsten
   januar 10, 2021 at 12:21 am

   Tusind tak, og det bedste er at hun er lige så sød, som hun ser ud
   Du kan tro vi blev rørte, specielt mig, men der skal heller ikke meget til HA-HA

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply