På farten Sommerhusferie Stenbjerg Vorupør

Vorupør og Stenbjerg

Stenbjerg Landingsplads

I dag har vi været i Vorupør og Stenbjerg. Efter mange og lange overvejelser solgte vi vores sommerhus i Vorupør i efteråret. Køber ville lave nogle ændringer på huset, og vi har været lidt nysgerrige efter at se, hvad de ville ændre på “vores” hus. Derfor blev vi enige om at køre en tur derned, nu hvor vi alligevel var oppe nordpå.

Det skal lige siges, at vi valgte ikke at tage nogle billeder af huset, både af hensyn til de nye ejere, men også fordi der stadig var håndværkere i gang indenfor. De nye ejere har valgt at nedlægge havestuen, i stedet har de udvidet og ombygget det. Vi kunne naturligvis ikke se detaljerne, men hold da op, hvor ser det umiddelbart fint ud, det de har lavet. Dejligt at se, at “vores” hus er i gode hænder. Når det så er sagt, var dét at se huset igen bare en bekræftelse af, at vi traf det rigtige valg, da vi solgte det.

Stenbjerg Landingsplads

Vi er komme i området igennem rigtig mange år. Den første gang vi lejede sommerhus deroppe, var det et lækkert spahus i Stenbjerg. Dette hus lejede vi flere gange, før vi blev enige om at købe vores eget i Thy.

Stenbjerg Landingsplads er et af de steder, vi holder rigtig meget af, så vi kunne jo ikke køre til Vorupør uden at vende forbi i Stenbjerg før vi kørte hjem til sommerhuset i Tranum igen.

Det var dejligt at gense Vorupør og Stenbjerg, heldigvis bor Claus og Maja jo i Thisted, så det er jo let at smutte forbi derude, når vi besøger dem. I morgen er det hjemrejsedag og vores ferie i det nordjyske er slut. Det var alt for nu 😀

Tidligere indlæg fra vores ferie i Tranum kan I finde HER.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Catarina
  juni 13, 2020 at 5:20 am

  Det lyder som en helt igennem dejlig ferie i har haft. Dejligt at jeres tidligere sommerhus har fået nogle ejere som vil jeres hus de bedste og selv har ideer til hvordan de ønsker sig det.
  I må have en god tur hjemover og tak for den lille ferie jeg selv synes at have været på igennem dine indlæg.

  • Reply
   Kirsten
   juni 16, 2020 at 10:49 pm

   Tusind tak Catarine, i skrivende stund er vi kommet godt hjem 😀
   Det var en herlig uge vi havde nordpå, det er helt sikkert.
   Mht. vores tidligere sommerhus, så gjorde det os godt at se, at der blev taget godt hånd om det. Så var det de rigtige købere vi solgte det til 😀

 • Reply
  OnTrip.dk
  juni 13, 2020 at 7:30 am

  Det ser og lyder til at have været en dejlig ferie 🙂 Skønt at opleve at der bliver taget godt hånd om jeres tidligere sommerhus. Tak fordi jeg måtte følge med og rigtig god tur hjem.

  /Annette

  • Reply
   Kirsten
   juni 16, 2020 at 10:52 pm

   Selv tak, Annette. Vi kom heldigvis godt hjem
   Det var en rigtig dejlig uge vi havde nordpå, det er helt sikkert.
   Mht. vores tidligere sommerhus, så gjorde det os godt at se, at der blev taget godt hånd om det. Så var det de rigtige købere vi solgte det til

 • Reply
  Karin
  juni 13, 2020 at 8:06 am

  En dejlig måde at slutte ferien af på. Og ja, en afstikker syd over og dog stadig i det nordvestlige hjørne dog ikke på hovedet, mere nede i skulderhøjde 🙂 – Dog stadig nordenfjords. Det er et område jeg fint kunne finde på at tage et smut forbi, sådan en lille times kørsel.
  Skønne billeder at få med hjem, nyde dem efter en dejlig uge hjemmefra.

  • Reply
   Kirsten
   juni 16, 2020 at 10:54 pm

   Hvis du ikke har mere end en times tids kørsel til området, så ville jeg bestemt ikke tøve med at tage en lille søndagstur derud. Vi holder i hvert fald meget af at være der.
   Jeg er glad for at du kunne lide billederne – tak for det 😀

Leave a Reply