Seniortestfamilien

To gode søndagsnyheder

Søndag aften tikkede der to gode søndagsnyheder ind hos mig. Jer der følger med her på Helt ude Vestpå ved sikkert, at jeg er en del af Testfamilienetværket, hvor jeg har testet forskellige ting, bl.a produkter fra Raunsborg, KIMs osv. Sidste år udvidede Testfamilien med en Seniortestfamilie, hvor de lige har søgte nye seniortestere.

Jeg synes det er super sjovt at teste forskellige produkter, så B. og jeg søgte derfor om at komme på det nye hold af testere. Det ville blive offentliggjort i løbet af søndagen, hvilke familier der var blevet valgt.

OG – søndag aften tikkede beskeden ind. Vi var så heldige at blive en af de 14 seniortestfamilier for 2022/2023. Det bliver spændende at se hvad, og hvor meget, vi kommer til at teste, men det kommer der helt sikkert mere om her på Helt ude Vestpå.

MEEEN, som om det ikke var nok…. Senere på aftenen modtog jeg en besked om, at jeg havde vundet en giveaway, – et gavekort på 500 kr. til Tiny Shop. Nu skal jeg have fundet ud af, hvad jeg vil købe for gavekortet, men det skal jeg nok vise jer.

Hele to gode søndagsnyheder – hvor heldig har man lov til at være??

Hvis I kunne tænke jer, at læse om de test jeg har lavet for Testfamilienetværket kan I finde dem HER.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply