Samarbejde Testfamilienetværket

Test af Dermalibour+ serien fra A-derma

Da jeg er medlem af Testfamilienetværket har jeg været så heldig at få mulighed for at teste reparationsserien Dermalibour+ fra A-Derma, og jeg synes da I skal se min testbeskrivelse,

Jeg har lige været igennem 3 måneders behandling med kemocreme pga. forstadier til hudkræft, så min hud i ansigtet og på begge hænder har været hårdt medtaget. En af bivirkningerne ved kemocremen er betændte sår, smerter og rødme af huden. Da behandlingen har været så skrap, er den foregået i 3 etaper; først ansigtet, derefter venstre hånd og til sidst højre hånd. Fra behandlingens ophør, til huden er helet op, vil der normalt gå 4 – 5 uger, hvor huden er meget ømfindtlig og tynd. Jeg blev derfor så glad, da jeg fik lov til at teste Dermalibour+ produkterne fra A-Derma, for var der noget min hud havde brug for, så var det ekstra omsorg.  

Noget jeg vægter højt, når jeg vælger hvad der skal i min indkøbskurv, er om produkterne er miljøvenlige. Derfor synes jeg det er et kæmpe plus, at A-Derma har så stort fokus på at påvirke miljøet mindst muligt. Det gør også at jeg har følt mig fuldstændig tryg ved at bruge produkterne på en hud, der er så medtaget, som min var.

Allerede samme dag, som jeg modtog Dermalibour+ produkterne, gik jeg i gang med at teste dem. Jeg var lige blevet færdig med at smøre med kemocremen dagen før, så min hud havde det ikke så godt. Derfor var jeg selvfølgelig meget spændt på om reparationsserien kunne hjælpe med en god opheling af sårene. På forhånd var jeg meget fortrøstningsfuld, da indholdet af bl.a. ekstrakten af Rhealba® Havrens kimplanter og kobber-zink komplekset CICA jo skulle virke helende og beroligende på huden. Ja, jeg må indrømme, at jeg blev nærmest blæst bagover, for allerede efter et par dage, var der stor forskel på, hvordan huden så ud.

Efter ca. 2 ugers behandling med reparationsserien Dermalibour+ serien fra A-Derma var det virkelig tydeligt, hvor gode produkterne er. Helingen af huden på højre hånd tog faktisk kun den halve tid i forhold til ansigtet og venstre hånd. Det synes jeg er imponerende.

Når man tester for Testfamilien.dk bliver produkterne bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Der bruges 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde er min vurdering:

Dermalibour+ Foaming CICA-Gel

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en frisk og lækker, let skummende vaskegel, som er mild og dejlig at bruge. Den er på ingen måde ubehagelig at få i betændte sår, da den plejer huden i stedet for at udtørre den.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vaskegelen er drøj i brug, da den dosis pumpen giver er lige tilpas, så der ikke går en masse til spilde.

Pris: MEGET GOD – Når man tænker på, hvor god vaskegelen er, synes jeg prisen er helt okay.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en lækker og virksom foaming gel, som jeg har nydt at bruge.

Dermalibour+ Repairing CICA-Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en virkelig god og effektiv reparationscreme, som hjælper med til en hurtigere opheling af skadet hud. Den er også super god ved tør, kløende hud.

Holdbarhed: MEGET GOD – Selvom jeg har smurt med cremen flere gange om dagen, er der stadig meget tilbage i tuben, så jeg synes den er drøj i brug.

Pris: MEGET GOD – Når man tænker på hvor god cremen er, og hvor længe den holder, synes jeg bestemt ikke det er en dyr creme.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er en virkelig effektiv og plejende creme til skadet og ømfindtlig hud. Cremen får min varmeste anbefaling, og det er helt sikkert én, vi vil bruge fremover her i huset. Det ville have været dejligt, hvis personalet på apoteket havde anbefalet mig Dermalibour+ Repairing CICA cremen, da jeg efterspurgte en god, plejende creme til min medtagne hud.

Dermalibour+ Insulating Cream

Nytteværdi: MEGET GOD – Meget god barriere creme der kan bruges til rigtig mange formål, lige fra skadet og atopisk hud til beskyttelse af huden i fugtige hudfolder, påvirkning af vind og vejr og meget andet.

Holbarhed: MEGET GOD – cremen er meget drøj i brug og nem at dosere.

Pris: MEGET GOD – I forhold til barriere-cremens kvalitet er prisen helt i orden.

Kvalitet: MEGET GOD – Effektiv og dejlig let barriere-creme, der giver god beskyttelse af huden i forbindelse med udefra kommende påvirkninger.

Konklusion

Alt i alt er Dermalibour+ serien fra A-Derma en fantastisk og effektiv serie, der har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har været virkelig glad for at bruge produkterne og giver dem hermed min varmeste anbefaling.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply