Mad og drikke Søndags shout out

Søndags Shout Out Vol. 3 – Iscaféen Gelato di Natura

Hvad er mere passende end et søndags shout out for en fantastisk god iscafé, nu hvor de høje temperaturer for alvor har bidt sig fast? Jeg må indrømme, at jeg ikke er så god til varmen, men så er der jo bare så meget mere grund til at spise en dejlig portion is. – Og her er det så, at vi er umanérlig heldige her i Esbjerg. Vi har nemlig iscaféen Gelato di Natura.

Jeg har tilladt mig at låne dette billeder på deres FB-side

Gelato di Natura er netop kåret som Traveller’s Choice 2020 winner. Caféen er derudover også  en af verdens 6 bedste iscafeer. Gelato di Natura blev nemlig kåret som indbegrebet af den fineste kunstneriske italienske gelato i hele verden på ismessen SIGEP 2020. Begrundelsen var deres innovative evne til at kombinere den traditionelle italienske smag og skønne overraskelser.

Vi kommer der af og til, og jeg må sige, at det er så helt og aldeles fuldt fortjent.

En af gangene bestilte vi en Churros gondola, som bestod af 3 kæmpe churros’er, et stykke lun brownie, en stor kugle vanilje gelato samt jordbær og vindruer samt en Bueno vaffel, som er en lun vaffel med Bueno gelato, Kinder Bueno, hvid chokolade topping, chokoladeknas, nøddeknas og flydende varm belgisk chokolade. Dertil drak vi en god cappuccino.

En af de andre gange, fik både B. og jeg en Coppa lakrids, som består af lakrids gelato, hindbær sorbet, flødeskum og lakrids topping.

Lækker Take away

Man kan få rigtig meget fra deres menukort som takeaway. Under corona-nedlukningen var vi meget opmærksomme på at støtte lokalt. Derfor tog vi flere gange lidt lækkert med hjem til kaffen derindefra.

Det kunne f.eks. være en bakke med 4 lækre kager for 99,- kr. Vi fik et stykke pecan brownie, en jordbærsnitte, et stykke caramel brownie og en mangosnitte. Sidstnævnte var helt klart min favorit.

Hvad har de ellers?

Gelato di Naturas menukortet er stort og virkelig varieret. Hvad enten man har den store eller lille morgensult, er det muligt at få forskellige lækre brunchanretninger, og hvis det skal være festligt kan der serveres et glas bobler til. Eller hvad med et Gelato tower med et væld af lækkerier. Ja, og så er der naturligvis alle mulige former for isanretninger, kagetapas m.v. Jeg kunne blive ved, men det letteste vil være at tjekke deres menukort ud. I finder dem HER.

Hvis I endnu ikke er blevet fristet, er det stort set umuligt at kigge i galleriet på hjemmesiden, uden at få lyst til noget lækkert.

Hvis I skulle komme i nærheden af Esbjerg kan jeg på det varmeste anbefale, at I kigger indenfor på denne lækre café.

Har I lyst til at se mine øvrige søndags shout outs, kan de findes HER.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  august 10, 2020 at 6:43 am

  Øj, det ser også super lækkert ud… Men lidt langt til Esbjerg for mig, hahaha…

 • Reply
  Venterpaavinblog
  august 25, 2020 at 5:26 pm

  Det ligner jo et rent isparadis!

 • Reply
  Catarina
  oktober 3, 2020 at 6:00 am

  Nøjjj, hvor ser det bare lækkert ud, jeg ville snildt kunne leve dernede og jeg ville sikket også ende med at være så rund at jeg ikke kunne komme ind eller ud af døren Min søde tand skriger lige nu 😉

  • Reply
   Kirsten
   oktober 3, 2020 at 10:15 pm

   Jeg siger dig det er lækkert, – det man får derinde. Det er stærkt vanedannende, vi smutter der ind en gang imellem, men som du siger, – det sætter sig jo også på sidebenene, så vi begrænser os også 😀

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply