Hverdagen Mad og drikke

Den lækreste chokoladefondue

Jeg har tidligere lavet et Søndags shout out for iscaféen  Gelato di Natura, og nu har vi sørme været forbi derinde igen. Ja, vi kommer der jo af og til, men denne gang bestilte vi den lækreste chokoladefondue ever. Det er nogle år siden vi sidst har fået chokoladefondue. Dengang var det på vores absolutte yndlingsø Mallorca, hvor vi har haft så mange fantastiske oplevelser (du kan læse om dem HER hvis det skulle have din interesse). Jeg kan dog allerede nu afsløre, at den chokoladefondue vi fik på Mallorca ikke når den man får hos Gelato di Natura til sokkeholderne.

Men nu skulle det være, så vi tog derind i går, hvor det var det skønneste sensommervejr. Gelato di Natura ligger i gågaden, så vi kunne sidde udenfor og nyde lækkerierne, mens vi kiggede på livet i gaden.

Chokoladefonduen var præcis så overdådig som menukortet viste. Fadet var fyldt med de lækreste ting; masser af frugter, mashmellows, macarons, brownie-stykker, churros, belgisk vaffel og selvfølgelig den lækre varme belgiske chokolade. Dertil var der lidt lækker håndlavet italiensk is.

Anretningen er beregnet til 2 personer

Pris: 99,- kr. pr. person, – man skal være et lige antal personer når man bestiller chokoladefondue.

Hvis I kommer i nærheden af Esbjerg på et tidspunkt, synes jeg bestemt I skulle besøge Gelato di Natura, Kongensgade 9, 6700 Esbjerg.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  september 17, 2020 at 6:07 am

  Øj, det ser lækkert ud! Og prisen er faktisk også helt ok. Kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   september 17, 2020 at 2:11 pm

   Jeg synes egentlig også prisen er OK, fordi der er så meget og så forskellige ting at vælge imellem. Det er ikke sidste gang vi bestiller chokoladefondue derinde.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Catarina
  oktober 3, 2020 at 6:10 am

  I forstår da virkelig at finde de lækre steder der får mit mundvand til at løbe over. Det ser vildt lækkert ud og prisen… den er da i den grad billig for sådan en lækker omgang.

  • Reply
   Kirsten
   oktober 3, 2020 at 10:24 pm

   Jeg synes prisen er rigtig fair, særligt når man tager i betragtning, at det hele er super kvalitet. Det kan helt bestemt anbefales at besøge caféen, hvis I på et tidspunkt skulle komme i nærheden af Esbjerg.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply