På farten Påske Påskeferie

Påskeferien er på plads

Påskeferie

Så er der lavet aftale med vores hus- og hundesitter, og påskeferien er på plads. Bare lige en lille 5-dages tur, det er hvad vi har lyst til at  være væk fra Aiko.

Hvor skal vi hen?

Destinationen er Tyskland, nærmere betegnet Dresden og Saksisk Schweiz. På den måde får vi lidt storby og noget natur, det synes vi er et godt mix.

Vi har aftalt med C. at han kommer hjem hen over Påsken og passer Aiko og huset. Han var her også mens vi var i Skt. Petersborg, og det gik super godt. Det er altså dejligt at han gider fyre sin påskeferie af på at være hundesitter, så vi kan komme lidt afsted uden hund.

Der mangler stadig meget i min Travelers notebook fra turen til Skt. Petersborg. Jeg må hellere stramme op og få den gjort færdig, før jeg skal i gang med en ny fra påskeferien.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  februar 15, 2020 at 3:36 pm

  Hej Kirsten, hvor dejligt for jer. Tyskland holder hver gang og jeg glæder mig til at følge med.
  HAHAHA ja, nu må du stramme op, siger jeg der stadig skriver om opleveler fra 2019 😉

  /Annette

  • Reply
   kimic1
   februar 17, 2020 at 10:50 pm

   Ja, det bliver dejligt at komme en tur til Tyskland. Det er et land vi desværre har været alt for tilbøjelige til bare at drøne igennem, på vejen sydpå. Dejligt du har lyst til at komme med på turen, Annette 😀
   😀 😀 😀 så er du da godt med, hvis du kun mangler indlæg fra 2019. – Også der er jeg langt bagefter, men jeg når det nok, vores rejsefrekvens er jo langt fra så stor som jeres 😀
   Tusind tak for besøget og kommentaren, Annette 🙂

 • Reply
  VenterpaavinBlog
  februar 18, 2020 at 6:01 am

  Hvor lyder det skønt – at gå og glæde sig til en kommende ferie, er det bedste.

  • Reply
   kimic1
   februar 18, 2020 at 10:16 pm

   Forventningens er nemlig den bedste. Vi har ikke tidligere været i det område af Tyskland, så det bliver spændende hvad det har at byde på.

Leave a Reply