Samarbejde

Nyt godt hundefoder fra CRAVE™

Reklame i samarbejde med CRAVE™ og Buzzador

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke kendte hundefoderet fra CRAVE™, så da jeg fik mulighed for at prøve om foderet var noget for vores dejlige Golden retriever, slog jeg til med det samme.

Da Aiko har en lidt sart mave, har vi famlet lidt i forhold til hvilket foder der er godt for ham. Vores erfaring er, at han sagtens kan tåle både lamme- og oksekød, og vi vil helst fodre med kornfrit foder, så nu var chancen der for at prøve et foder vi ikke kendte i forvejen, og det er bare gået SUPER godt. Hans mave fungerer perfekt, foderet mætter ham rigtig godt og han ELSKER smagen.

Jeg har haft lidt af foderet med i skoven, hvor vi jo mødes med vores hundevenner hver formiddag. De andre hunde fik et par stykker hver som godbidder, – der var ingen tvivl om, at de også syntes det var lækkert foder.

CRAVE™ hundefoder er rigt på protein af høj kvalitet, det er kornfrit og uden soja, majs, hvede eller mejeriprodukter, og så indeholder det selvfølgelig ingen kunstige farve- eller smagsstoffer. Tørfoderet som Aiko har prøvet er med lamme- og oksekød, men der findes også en variant med kylling og kalkun. Derudover laver CRAVE™ også både vådfoder og godbidder ud fra præcis de samme principper som tørfoderet.

Jeg vil helt sikkert anbefaler dette lækre hundefoder, og vi køber det gerne til Aiko fremover. Foderet kan købes mange steder, bl.a. i Bilka, så det er nemt at få fat i.

Hvis du ønsker at køre din hund over på et nyt hundefoder, så husk at gøre det gradvist, så vuffers mave kan vænne sig til det over en uges tid.

Kig forbi ovre på CRAVE™s hjemmeside, hvor du kan læse mere om de muligheder der findes.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply