Nordjylland På farten Sommerhusferie

Gutterne på kutterne i Thorupstrand

Thorupstrand
Thorupstrand

Thorupstrand

I dag besøgte vi Gutterne på kutterne, eller det vil sige, gutterne så vi ikke noget til, men vi så nogle af kutterne. Selvom der stadig er lukket for grænserne, var der faktisk en del turister i Thorupstrand, som sandsynligvis havde fået lyst til at se stedet efter TV-udsendelserne.

Min dag startede egentlig allerede kl. 04.30, hvor en vis 4-benet ven skulle ud og af med en tår. Jeg er udpræget B-menneske, og plejer virkelig aldrig at være oppe på det gudsforladte tidspunkt, men da jeg så solopgangen skyndte jeg mig ind efter telefonen, så den kunne blive foreviget.

10 minutter senere så solopgangen sådan ud

Derefter skyndte jeg mig ind under dynen igen.

Thorupstrand

Vi havde stort set ikke planlagt noget til denne ferie, vi ville tage dagene som de kom. MEN… en ting jeg trods alt havde tænkt vi skulle besøge var Gutterne på kutterne, eller i hvert fald Thorupstrand. Det ligger ikke ret langt fra Tranum, så det var oplagt at smutte derned.

Kikani


Som sagt så vi kun nogle af kutterne, men desværre ingen af gutterne. En ting der “slog mig” under besøget i Thorupstrand var, hvor ordentligt og rent der er. Der ligger ikke en masse fiskerester og grej og flyder, som man nogle gange ser, hvor der er kystfiskeri. Hatten af for det.

Slettestrand


Slettestrand ligger kun små 10 km fra Tranum, så vi drejede lige fra og tog et lille kig dernede, på vejen til Thorupstrand.

Svinkløv Badehotel

Vi var også lige forbi det nybyggede Svinkløv Badehotel. Det er blevet vældig fint. Vi var ikke indenfor, da vi jo havde Aiko med.

En lille strandtur skulle han dog ikke snydes for

Da jeg stod der på stranden nedenfor Svinkløv Badehotel fik jeg lidt den der stemning fra TV-serien Badehotellet. Det skulle efter sigende også være i det område strandscenerne er optaget.

Vores lille halvdagstur var ved at være slut, så vi vendte næsen hjem til hygge i sommerhuset.

I kan læse mere om vores sommerhusferie i Tranum HER hvis I har lyst.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  juni 12, 2020 at 4:42 pm

  Det lyder som nogle dejlige oplevelser i har haft og sikke nogle smukke billeder – wow.
  Haha jeg er A-menneske og når man opleveler sådanne solopgange bliver du det måske også, Kirsten.

  /Annette

  • Reply
   Kirsten
   juni 12, 2020 at 10:46 pm

   UHA nej, – A-menneske bliver jeg dælme aldrig, heller ikke med nok så mange smukke solopgange HA-HA….
   En af grundene til at jeg trives så fantastisk godt med aften- og nattevagter er nemlig at jeg fungerer bedst sidst på dagen. Til gengæld er min dyne fantastisk dejlig om morgenen HA-HA
   Tusind tak for kommentaren, dejligt du kunne lide billederne.

 • Reply
  Catarina
  juni 12, 2020 at 4:57 pm

  Sikke smukke billeder du har fået tage Kirsten. De er nu noget specielt med det lys oppe vest på. Det lyder som om I for præsset alt det gode ind på jeres dejlige uge i det nordjyske. Nyd de sidste par dage 😀

  • Reply
   Kirsten
   juni 12, 2020 at 10:19 pm

   Tusind tak Catarina, jeg er glad for at du kan lide billederne 😀
   Der er jo så mange dejlige steder at oplever i Nordjylland,vi kan langtfra nå det hele, men har udvalgt lidt med godt på denne tur. Resten må bliver en anden gang.

 • Reply
  Karin
  juni 13, 2020 at 7:59 am

  Så skønne billeder du har fået i kassen. Og fra steder der er rimelig kendte. Jeg er dog helt på bar bund mht. til det du omtaler, Og da jeg så googlede det, blev jeg klar over hvorfor, ser nemlig så sjældent TV2. max en eller anden dansk serie som Badehotellet, Rita eller lignende. Foretrækker en bog. Men det er jo en helt anden snak.
  Som tidligere nævnt, Det nordvestlige hjørne i Nordjylland er så fantastisk anderledes. Danmark har så meget spændende at byde på.

  • Reply
   Kirsten
   juni 16, 2020 at 10:45 pm

   He-he… det er nu heller ikke fordi jeg følger med i Gutterne på Kutterne, som sådan, men jeg har da set få af udsendelserne. Vi syntes det kunne være sjovt at se stedet, og der var faktisk en del, der havde fået samme idé, men det er de vist vant til Thorupstrand.

Leave a Reply