Danmark Fyn Landal Middelfart Rejser Sommerhusferie

Ferie på Fyn – Dag 4

Det var den næstsidste dag af vores ferie på Fyn, og der var kun en enkelt ting, at det havde planlagt, som vi manglede at udforske, nemlig Galsklint. Vi havde egentlig tænkt, at vi kunne gå ad stranden om til klinten, men den gik desværre ikke. Flere steder var der ikke nogen strand, så vi skulle gå ude i vandet, så det droppede vi ret hurtigt.

I stedet fulgte vi stien forbi campingpladsen, og kom ret hurtigt ind skoven. Den første del af stierne var almindelige, nemme skovstier, men efter det første stykke blev de lidt mere uvejsomme.

Jeg vil dog sige, at det ikke var værre end at alle kan være med, med mindre man har barnevogn, kørestol eller rollator med. Vi mødte faktisk en del, der prøvede at forcere stien på cykel, men så måtte de af og til af og løfte cyklerne over rødder og grene.

Vi stod lidt og nød den smukke udsigten, ude ved klinten, før vi fortsatte lidt længere ud ad stien, for vi ville se om vi kunne få et billede af klinten nedefra.

– Og det kunne vi sørme. Vi vendte derefter om, og gik tilbage gennem skoven, også denne gang det lille stykke ad Lillebæltsstien, og kom derfor igen forbi klinten.

Det var en virkelig dejlig tur, som varmt kan anbefales, hvis man gerne vil ud at røre sig lidt, og eventuelt nyde sin medbragte mad eller kaffe undervejs.

HER kan du læse flere indlæg fra vores ferie på Fyn.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  juli 26, 2022 at 8:52 am

  Skønne billeder og det lyder som en dejlig gå tur selv med de udfordringer/forhindringer der fulgte med 😀

  • Reply
   Kirsten
   juli 27, 2022 at 8:31 pm

   Det var en smuk tur til Galsklint, hvor vi nød de flotte udsigter over Lillebælt og ud mod Fænø. Vi faldt iøvrigt i snak med en tangfisker, som høstede en masse tang, som bl.a. skulle bruges til brødbagning, det er lidt hyggeligt med sådan nogle tilfældige snakke, når man er undervejs 🙂

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Karin
  juli 28, 2022 at 10:37 am

  Spændende tur med masser af gode blik for øjet og sjælen, trods de indlagte udfordringer på vejen

  • Reply
   Kirsten
   juli 29, 2022 at 9:05 pm

   Det var helt sikkert en rigtig dejlig tur i det smukke område. Helt generelt er det østfynske rigtig dejligt, og det er ikke sidste gang vi holder ferie enten der eller på sydfyn.

   Mange tak for din kommentar.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply