Familie

Det dejligste nye medlem af familien

Vi har fået det dejligste nye medlem af vores familie. Claus og Maja er nemlig blevet forældre til den kæreste lille dreng. Mit gæt har hele tiden været, at han ville komme til verden på Majas fødselsdag, og farmor fik ret. Hun fik den mest fantastiske fødsesldagsgave man kan tænke sig.

Da vi fik en melding om, at fødslen var i gang, pakkede vi bilen og køre nordpå. Allerede samme aften fik vi lov til at besøge den lille familie inde på Thisted sygehus, og det var ganske enkelt kærlighed ved første blik. Den lille fyr er så dejlig, nem og rolig, men hvordan kan han også være andet, med de forældre han har.

Denne gang var vores tur til Thy primært for at møde den lille gut, men vi har selvfølgelig også haft tid til at hygge os, og hænge lidt ud nede ved Landingspladsen, hvilket vi holder meget af.

Vi har været meget privilegerede i hele graviditets- og fødselsforløbet, hvor Claus og Maja har været virkelig gode til at opdatere os om hvordan det gik. Det har simpelthen været så dejligt, at vi har været med på sidelinjen, – det tror jeg bestemt også vi får lov til fremover.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply