Jul

4. adventsweekend

Her i denne 4. adventsweekend har jeg haft fødselsdag. Jeg havde fødselsdag lørdag, men vi har først haft fødselsdagsgæster i dag, søndag. Som det så tit er sket her på det seneste, var det Coronaen, der spillede os et pus.

Vores svigersøn blev testet for Corona i fredags, og fik først svaret her til morgen. På trods af at han har flere typiske symptomer på Corona , var han heldigvis negativ.

For ikke at risikere at nogen af os blev smittet, valgte vi at udsætte vores fødselsdags-kom-sammen til han havde fået svar på testen. Vi havde en rigtig hyggelig dag, faktisk hyggede vi os så meget, at jeg slet ikke fik taget billeder undervejs. Det plejer ellers ikke at ligne mig.

Om et par dage kommer vores søn hjem på juleferie, jeg glæder mig helt vildt til at se ham. Det er længe siden vi har været sammen, bl.a. fordi Nordjylland har været lukket ned, og han efterfølgende har arbejdet hjemmefra osv.

Jeg håber I også har hygget jer her i årets sidste adventsweekend.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  december 21, 2020 at 1:18 pm

  Tillykke med fødselsdagen 🙂 ja, det der Corona får mange planer til at blive omlagt i disse tider især. Håber I får en god og smittefri jul. Kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   december 21, 2020 at 11:36 pm

   Tusind tak, søde 🙂

   Du og din familie ønskes en Glædelig jul, jeg håber også for jer, at I kommer gennem julen uden at blive smittet.

   Kh.
   Kirsten

 • Reply
  Catariba
  december 25, 2020 at 6:32 pm

  Stort og forsinket tillykke med fødselsdagen Kirsten.

  • Reply
   Kirsten
   december 29, 2020 at 10:54 pm

   Tusind tak 😀

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply