Rejser

Oprydning i rejseindlæggene

Som nogle af jer ved, har jeg gennem længere tid været ved at flytte indlæg fra min rejseblog Kimic on Tour her over på Helt ude Vestpå. Som jeg tidligere har fortalt, er det min hensigt at Kimic on Tour, over tid, sandsynligvis bliver nedlagt, og denne blog både bliver rejse- og livsstilsblog.

De fleste af rejseindlæggene er skrevet før denne blog så dagens lys. Derfor bestemte jeg mig for at sætte indlæggene ind blandt de første her på Helt ude Vestpå, og så lave et nyt indlæg med links til dem. Det lyder måske forvirrende, og det har det tilsyneladende også været. Der er nemlig flere der har nævnt, at den måde er for uoverskuelig. De har foreslået at jeg flytter indlæggene, så de kan læses med det samme, og et ad gangen. Det gør jeg selvfølgelig gerne, jeg vil jo gerne dele vores rejseoplevelser med jer, hvis I har lyst til at læse dem.

Vi er ikke de store “badedyr”, og vil hellere ud og se noget, hvilket indlæggene selvfølgelig også bærer præg af. Derfor bliver det første indlæg jeg flytter fra…… TA-DA…. vores roadtrip i skønne Irland.

Glæd jer til det første indlæg som kommer allerede i morgen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catrina
  april 16, 2022 at 5:41 am

  Dejligt du flytter dem over. Jeg har selv indimellem oprettet indlæg, som jeg havde glemt, jeg har så oprettet dem under den rigtige dato, sådan at de godt nok ikke blev vist på forsiden, men de havde den rigtige dato. Det er et godt stykke arbejder der ligger forude, men skønt at du seler det hele et sted 😀

  • Reply
   Kirsten
   april 16, 2022 at 10:43 pm

   Det er nemlig et stort arbejde, men det er også et stort arbejde at drive 2 blogge, og da vi jo ikke rejser så meget efter vi har fået hund igen, så synes jeg det giver god mening at slå bloggene sammen, selvom det kommer til at tage sin tid.

Leave a Reply