Mad og drikke Samarbejde Testfamilienetværket

Må jeg præsentere jer for en verdensnyhed?

Reklame/i samarbejde med KIMs og Testfamilienetværket

Må jeg præsentere jer for en VERDENSNYHED fra KIMs? KIMs har nemlig lanceret en virkelig lækker og anvendelig krydderiblanding – Bølgechips hedder den – og jeg har været så heldig at få lov til at teste blandingen. Krydderiblandingen kan bruges på alt fra popcorn og riskiks til grønsager og grillmad, det er kun fantasien der sætter grænser.

Lækre krydrede brødcroutoner

B. og jeg havde aftalt, at vi ville grille nogle gode bøffer og have en lækker salat til, og er der noget vi elsker, så er det når der er “knas” i salaten. Det var her jeg fik idéen til at lave nogle lækre, sprøde og krydrede brødcroutoner.

Jeg vendte tern af fuldkornstoastbrød i olie, som jeg havde tilsat et par spiseskefulde Bølgechips-krydderi. Herefter blev de bagt til de var sprøde og lysebrune.

Salaten blev tilsat de nybagte brødcroutoner og en god håndfuld KIMs saltede peanuts. Forestil jer en lækker salat, som har et twist af bølgechips og peanuts – What’s not to like? Det var virkelig lækkert, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har lavet denne kombi.

Hjemmebagt knækbrød med Bølgechips-krydderi

Jeg havde planlagt at bage en lille portion knækbrød, og da jeg nu havde det nye Bølgechipskrydderi i huset, prøvede jeg at bruge noget af krydderiet i knækbrødsdejen.

Vi spiste blandet andet knækbrødet til morgenmad, og så vil jeg da også lige hilse og sige, at det nye Bølgechipskrydderi også smager godt til et blødkogt æg.

Vi er vilde med denne verdensnyhed, og der er ingen tvivl om at Bølgechips-krydderiet vil være at finde blandt vores krydderier fremover. Hvis KIMs-folkene skulle kigge forbi her på bloggen, så står en krydderiblanding med baconsmag virkelig højt på min ønskeliste, og jeg vil hellere end gerne teste den. – Jeg siger det bare HA-HA…….

KIMs Bølgechips-krydderi kan købes i KIMs webshop.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Birgitte B
  juli 7, 2021 at 7:21 pm

  Vi har købt Snack chips krydderiet, men har ikke været så opfindsom som dig mht. brugen 😉 nu tror jeg faktisk efter ferien, at jeg vil prøve på nogle hjemmelavede croutoner. Det lyder virkelig lækkert ! Kh. Birgitte

  • Reply
   Kirsten
   juli 7, 2021 at 10:05 pm

   Croutonerne blev virkelig lækre, jeg brugte det nye Bølgechips krydderi, men jeg er sikker på, at Snack Chips krydderiet også vil være rigtig godt til croutoner. Jeg har faktisk også hørt, at det skulle være lækkert på kylling, men har endnu ikke selv prøvet det. Det handler vist bare om at eksperimentere, det kan jo ikke gå værre end galt HA-HA.

   God fornøjelse med croutonerne, jeg er spændt på at høre hvorda de bliver.

   Kh.
   Kirsten

Leave a Reply