Samarbejde

Et godt tip: Wella Color Motion+shampoo og balsam

Reklame/samarbejde med Wella Nordic og Buzzador

Det ikke meningen, at Helt ude Vestpå skal udvikle sig til en ren reklameblog, men jeg har alligevel lyst til at fortælle jer om Wella Color Motion+ shampoo og balsam. Jeg kender i forvejen en del af Wella’s produkter, men deres Color Motion+ serie, som er udviklet til farvet hår, havde jeg ikke prøvet før. Nu har jeg har været så heldig at få lov til at teste produkterne, og jeg kan allerede nu afsløre, at de er lækre at bruge.

Lidt om Color Motion+ serien

Produkterne beskytter din farve og giver glans, samtidig med at håret styrkes. Når du bruger ColorMotion + er du fri for at vælge mellem farvebeskyttelse og produkter der giver håret styrke. Ved regelmæssig brug af ColorMotion + forbedres kvaliteten af dit ​​farvede hår nemlig ved at give farvebeskyttelse i op til 8 uger, give håret glans og ved at styrke hårstrukturen.

Nu bliver det måske lidt teknisk, men ColorMotion + kombinerer det bedste af Wella Professionals sundhedsteknologi:

  • Free Radicals Protection Technology indkapsler metaller for at reducere dannelsen af ​​frie radikaler.
  • Hair Surface Polisher udjævner håret for bedre glans og håndterbarhed.
  • Wellaplex Bonding Agent hjælper med at rekonstruere interne hårbånd. For stærkere hår.

Hvad synes jeg så om produkterne?

Mit første indtryk, da jeg modtog den fine æske, gav mig indtryk af, at det var luksusoprodukter. Jeg er vild med de fine duchede afstemte farver på emballagen.

Da jeg modtog Color Motion+ serien havde jeg næsten lige fået farvet håret hos frisøren, så jeg var selvfølgelig spændt på hvordan produkterne var for mit lidt stride hår. Mit hår bliver dejligt blødt og lækkert, og er lettere at sætte, så det ikke stritter til alle sider. Shampooen skummer lige tilpas, og balsammen er lækker at bruge. Noget af det bedste ved Color Motion+ produkterne er DUFTEN, jeg ELSKER den dejlige, blide og lækre duft. Den er så diskret, at jeg vil mene, at selv personer der har det lidt stramt med stærke dufte kan bruge de her lækre produkter.

Hvis du er indstillet på at bruge hårprodukter i den lidt dyrere ende af skalaen, så kan jeg helt sikkert anbefale at bruge disse lækre Wella Color Motion+ produkter; håret bliver virkelig lækkert, farven holder godt og duften er SKØN.

Læs også Birgittes fine anmeldelse af produkterne på Livet på Vestegnen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply