Personligt

Jeg slap ikke helt

Efter mit lange forløb hos hudlægen har jeg nu været til endnu en kontrol. Hun var yderst tilfreds med, hvordan min min hud så ud, og jeg er helt overbevist om, at de fantastiske produkter fra A-derma, som jeg fortalte om HER, har været medvirkende til den flotte heling. Der er stadig masser af røde skjolder, men de forsvinder med tiden. Der må jeg bare være tålmodig.

Meeen… jeg slap ikke helt for yderligere behandling. Der var nemlig stadig et par pletter, hvor der stadig var forstadier til hudkræft, og de skulle behandles med frysning. Behandlingen i sig selv svier, og efterfølgende kommer der blærer i området. De kan sammenlignes med dem, der komme efter en forbrændig, så de gør pænt ondt, men efter et par uger er det værste heldigvis overstået. Næste kontrol er sidst i januar, – så håber jeg godt nok ikke, der er mere at komme efter.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply