Kreativt

Doodle kalender 2020

Doodle kalender

Da jeg faldt over denne Doodle kalender fra Mayland var jeg solgt. Jeg havde været på jagt efter en, der opfyldte mine ønsker bedst muligt. Det skulle nemlig ikke være hvilken som helst kalender, men en jeg kunne sætte mit eget præg på. Der skulle være plads – men ikke for meget – til at jeg kunne dekorere den og have nogle få billeder i.

På et tidspunkt anskaffede jeg mig en Bullet journal, men jeg kunne ikke rigtig komme i gang med den, – nok fordi det var alt for omfattende. En Bullet journal egner sig fortrinligt, hvis man elsker at lave lister over alt muligt, og har en masse ting at planlægge og holde styr på, så den ramte ikke rigtigt mit behov.

Jeg fandt først ud af at Mayland laver en Doodle kalender, da jeg læste et indlæg ovre hos Susanne på bloggen Flest Hverdage. Hun har lavet et indlæg om sin Doodle kalender. Da jeg læste indlægget, var jeg som sagt solgt, for der var den jo, – kalenderen jeg ikke kunne undvære.

Sådan ser den ud når man køber den

Hver uge dækker et spread over to sider. Der er plads til at lave korte lister, notater eller dekorere dem.

Ellers indeholder Doodle kalenderen de samme ting, som en Mayland, men er blot bygget lidt anderledes op.

Hvordan bruger jeg min Doodle kalender?

De første par uger famlede jeg mig lidt frem ift. hvordan jeg ville bruge kalenderen, men nu synes jeg, jeg har fundet et passende leje.

Den første uge jeg vil viser jer er uge 3. Det skal lige siges, at jeg selvfølgelig har udeladt personlige ting samt hvem der, ud over familien, har været på besøg hos os, på begge uger jeg lægger på bloggen.

Jeg er så heldig, at jeg har “tonsvis” af ting til scrapbooking og project life osv. liggende. Det er mit mål at få brugt så meget som muligt af det, og undgå at købe nyt til denne kalender. Som pynt er der brugt laksefarvet washi tape til at dele de enkelte dage med. Alle de udstansede motiver er sat fast med dobbeltklæbende tape. Derudover er der brugt nogle få bogstavstickers til at dekorere siderne med.

De små doodler har jeg farvelagt med farveblyanter, det synes jeg fungerer bedre end tusch.

Hvad synes jeg så om Doodle kalenderen?

Jeg ELSKER den. For en papirnørd som jeg, er det perfekt, at have en god kalender som jeg kan pynte. Ulempen er at der selvfølgelig er begrænsninger ved en færdig bog, men det kan jeg sagtens leve med. Det med en Bullet journal, som jeg skal lave helt fra bunden er dødsdømt her hos mig. Doodle kalenderen kræver ikke det helt store, og det passer mig godt.

2 Comments

 • Reply
  Susanne / flesthverdage
  januar 31, 2020 at 10:15 am

  Hvor fin den er blevet!
  Godt du fandt den – og tak for henvisningen:-)
  God weekend!

  • Reply
   kimic1
   januar 31, 2020 at 10:42 pm

   Tusind tak Susanne 🙂

   Ja, det var dejligt det lykkedes. Jeg vil helst støtte de lokale forretninger, så jeg måtte lede lidt, før jeg fandt den, ellers havde jeg helt sikkert bestilt den på nettet 😀

Leave a Reply