På farten

Postkort fra Skt. Petersborg

Skt. Petersborg

Så er der sørme kommet postkort fra Skt. Petersborg. Det har været længe undervejs fra Rusland, for vi var på vores Østersø krydstogt i september 2019. Sejlturen fra Helsinki gik rigtig godt, så vi var friske til at opleve, hvad Skt. Petersborg havde at tilbyde.

1. dag besøgte vi den store, imponerende Isaak katedral, og efter en solid russisk frokost sejlede vi ud til Peter-Paul fæstningen.

Inde på fæstnmingsøen ligger den smukke Peter-Paul katedral, hvor danske kejserinde Dagmar ligger genbegravet. Den historie kan du læse mere om HER.

2. dag i Skt. Petersborg besøgte vi det imponerende Vinterpalads og om eftermiddagen så vi Blodskirken med de smukke kupler.


3. dag i Rusland var vi med metroen rundt og se nogle af de flotte metrostationer. Jeg havde glædet mig meget til at se, hvor flot stationerne var udsmykket.


Det var vores sidste dag i Rusland, men inden vi skulle sejle fra Skt. Petersborg kunne nå en tur ud til Pushkin, udenfor byen. Vi skulle se det fantastiske palads Katharinapaladset (kaldes også Sommerpaladset). Det er så extravagant og smukt, at man næsten taber pusten når man går rundt i de store sale. Der er er så meget guld, at man næsten ikke tror sine egne øjne.

Vi har haft mange store og fantastiske oplevelser i Skt. Petersborg, men nu går turen videre til Tallinn i Estland. Der kommer også postkort derfra på et tidspunkt.

Hvis du kunne tænke dig at læse alle indlæggene fra vores Østersø krydstogt, så kan de findes HER på min rejseblog Kimic on Tour. Postkortet fra Helsinki, hvor Østersø krydstogtet startede finder du HER.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  marts 9, 2020 at 11:46 am

  Sikke nogle smukke postkort, Kirsten. Tak for dejlig inspiration. Jeg er da nu mere end nogensinde tændt på at tage til Sankt Peterborg.

  /Annette

 • Reply
  Kirsten
  marts 11, 2020 at 2:52 pm

  Selv tak Annette.
  Skt. Petersborg er en spændende by, men jeg synes også, at det er er “must see’s” er store og tunge – hvis du forstår. Både de smukke kirker samt de fantastiske paladser er jo mest som museer, og på et tidspunkt synes jeg man let kan blive “fyldt op”. Når det så er sagt, så kan en tur der til i hvert fald anbefales.
  Tusind tak for dit besøg, Annette 🙂

Leave a Reply