På farten Sommerhusferie

Dårlige forbindelser

Dårlige forbindelser

Vi har virkelig dårlige forbindelser her i sommerhuset. Internettet fungerer upåklageligt, – eller det troede vi i hvert fald. Jeg har dog fundet ud af, at nogle af mine blogindlæg har hængt længe ude i cyberspace, og først været synlige på bloggen dagen efter de er skrevet.

Telefonforbindelsen er  nærmest ikke eksisterende. I dag skulle vi foretage et par vigtige opkald, men der var overhovedet ikke “hul igennem”. Sådan noget er jeg godt nok ikke vild med. Nu er det ikke forbi man skal male fanden på væggen, men det føles lidt utrygt at være næsten alene i et stort sommerhusområde uden telefonforbindelse, for hvad nu hvis der skete noget, og man ikke kunne tilkalde hjælp?

Det er egentlig utroligt, at man i dagens Danmark kan finde område med så dårlige forbindelser både hvad telefon og internet angår. Men hvad gjorde vi før vi havde mobiltelefoner og bærbare, som vi havde med alle steder? Vi slappede af, gjorde ting sammen, og levede ganske udmærket uden.

Det er nok værd at tænke over 😀

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  juni 12, 2020 at 4:56 pm

  Ja, vi er blevet forvandt med at der er god forbindelse overalt og at vi kan komme på nettet hvor vi vil, samt telefonere hvor som helst. Men det er nu også dejligt at der stadig findes steder hvor det er begrænset, for det giver mulighed for at koble fra. Vi oplever det stadig mår vi er på tur med campingvognen i Europa og faktisk gør det ikke spor. 😀

  • Reply
   Kirsten
   juni 12, 2020 at 10:24 pm

   Du har helt ret, og hvis ikke det havde været fordi vi havde et par vigtige opkald, havde det ikke gjort noget. Ejeren af nabo-sommerhuset kom kort, for at se til sit hus forleden dag. Vi spurgte ham om der aldrig var forbindelse derude, det er der stort set ikke, og han NYDER det. Han er selvstændig og gider ikke blive forstyrret, når han er i sit sommerhus, derfor har han valgt Tranum.

 • Reply
  Karin
  juni 13, 2020 at 7:52 am

  Du har fuldkommen ret – hvad gjorde vi dengang.
  Har et dejligt minde. Min far var selvstændig, og formand for flere foreninger i et lille lokalsamfund, og ja, sidst men ikke mindst byrådsmedlem, af det største parti i byen. Derfor var der altid bud efter ham. Fremfor sommerhus, valgte mine forældre at have en campingvogn, der stod fast i Henne. Ikke StrandCamping, men lidt mere tilbagetrukken, noget der blev kaldt Møllers Camping. Derudover var vi fast syd på 1 gang om året, enten Mallorca i april eller Gran Canaria i februar. Som tidligere fortalt var der jo travlhed i turistsæsonen, altså skolernes sommerferie, så var det kun weekenderne vi trak os tilbage til Campinglivet, eller jeg cyklede selv de 40 km, eller blaffede, derud. Det var for at slippe for al den uro telefonen, byen, etc. gav. Denne ro er næsten umuligt at finde i dag.

  • Reply
   Kirsten
   juni 16, 2020 at 10:39 pm

   Campinglivet er også lig med ro og fred for mig, og helst på en plads uden for meget hurlumhej. Vi lå fast på Sydstrand camping i Vejers, der var som regel stille og roligt, – det var dejligt. Jeg kørte tit på knallert til Vejers, så havde jeg nemt ved at komme rundt i området sammen med de andre unge, som også lå fast med deres forældre. Det var en skøn tid.
   Uha… Mallorca elsker vi her i huset, vi har været der mange gang, det er en ø man aldrig bliver færdig med.

Leave a Reply